Μουσική Ψυχαγωγία

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του X-Factor

Ακούστε το άρθρο

Η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου μουσικού διαγωνισμού του Open είναι μόλις λίγες ώρες μακριά. Το X-Factor, αν και πέρασε από… χίλια κύματα και από αρκετές αναβολές πρόκειται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα το βράδυ της Τετάρτης στις 21.00.

Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Θεοφάνους αποτελούν την κριτική επιτροπή και οι ίδιοι δήλωσαν στο newsbeast.gr πως είναι ενθουσιασμένοι για αυτή τη συνεργασία.

Ο Άρης Μακρής, θα βρίσκεται backstage και θα μεταδίδει το κλίμα από εκεί ενώ με την παιχνιδιάρικη διάθεση του θα χαλαρώνει και θα εμψυχώνει τους υποψηφίους πριν ανέβουν στη σκηνή.

Στο τιμόνι της παρουσίασης η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει βρεθεί στη θέση του κριτή σε ανάλογους διαγωνισμούς. Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια στο newsbeast.gr, φέτος αντιμετωπίζει μια δυσκολία. Ποια είναι αυτή; Το ότι δεν πρέπει να λέει την άποψη της για τους διαγωνιζόμενους.

Τι θα δούμε όμως στην πρεμιέρα του X-Factor;

Το newsbeast.gr βρέθηκε στην επίσημη προβολή του πρώτου επεισοδίου του διαγωνισμού και σας έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Ο Άντονι που κάτι θύμισε στον Γιώργο Θεοφάνους

Οι Aces Square ανέβηκαν πρώτοι στη σκηνή. Ένα 17χρονο αγόρι και ένα 24χρονο κορίτσι από τις Φιλιππίνες που δεν έκρυψαν το άγχος τους. Τα νεαρά παιδιά επέλεξαν το τραγούδι Finesse του Bruno Mars και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στο τέλος της ερμηνείας τούς τόνισε πως: «Aυτό είναι το X-Factor». Η φιγούρα του νεαρού κάτι θύμισε όμως στον Γιώργο Θεοφάνους. Ο Άντονι ήταν παλιός γνώριμος του κριτή καθώς είχε συμμετάσχει ξανά σε μουσικό διαγωνισμό για παιδιά πριν μερικά χρόνια.

Ο Στίνης που έχει φωνή… κορμάρα

Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος έδειξε από την αρχή πως διαθέτει άφθονο χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος Στίνης ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και συστήθηκε στους κριτές. Το επίθετό του στάθηκε αφορμή για πείραγμα από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο ο οποίος είπε: «Πως τα κορίτσια πρέπει να τον προσέχουν γιατί αυτός στήνει». «Θα ξεχωρίσω γιατί είμαι από φωνή κορμάρα και από κορμί… φωνάρα» είπε και ε το τραγούδι Simple Man των Lynyrd Skynyrd πήρε μόνο ένα όχι από την κριτική επιτροπή.

Το πνευματικό παιδί του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Στην πρεμιέρα του X-Factor οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν το βαφτιστήρι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και θα παρακολουθήσουν ένα συγκινητικό βίντεο με τα τρυφερά λόγια του τραγουδοποιού για το πνευματικό του παιδί.

Ο Αντώνης Βασαλάκης, γιος του Δημήτρη Βασαλάκη, μέλος του ιστορικού συγκροτήματος «Τερμίτες» επέλεξε το τραγούδι Bailamos του Enrique Ιglesias αλλά δεν ενθουσίασε τους κριτές.

Η «μοναδική αγάπη» του Μάστορα

H Λίλα Τρινάτη ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε την έκπληξη του Χρήστου Mάστορα. Οι δυο τους συνεργάστηκαν όλο τον χειμώνα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν ο τραγουδιστής. «Λίλα μοναδική μου αγάπη» της είπε ο κριτής και το άγχος της νεαρής κοπέλας εξαφανίστηκε μονομιάς.

Ο ράπερ που έκανε μόνο τα μάτια των κριτών να περάσουν καλά

Ο 24χρονος MC Luigi εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές φορώντας ένα τσαντάκι σε σχήμα αλεξίσφαιρου γιλέκου και με την εμφάνισή του τους ενθουσίασε. Με το τραγούδι «Kαλημέρα Ελλάδα» των Going Through, έκανε την κριτική επιτροπή να διασκεδάσει. «Τα μάτια μου πέρασαν καλά τα αυτιά μου όχι» του τόνισε ο Χρήστος Μάστορας, κάτι που βρήκε σύμφωνη και την υπόλοιπη επιτροπή.

Η ερμηνεία της δικηγόρου που προκάλεσε ανατριχίλιες

Η Χρυστάλλα Καραπίττα σπουδάζει Νομική και παρόλο που οι γονείς της είχαν ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, εκείνη το τόλμησε. Με το τραγούδι I’m telling you της Jennifer Hudson έκανε τον Χρήστο Μάστορα να χάσει τα λόγια του. «Έχω πάθει 500 ανατριχίλες…» ψέλλισε ο κριτής.

Το τσιφτετέλι που έκανε το κέφι να χτυπήσει «κόκκινο»

Η καλλίγραμμη ψηλή ξανθιά Τριανταφυλλιά Κάλτσου ενθουσίασε τον Άρη Μακρή πριν ανέβει στη σκηνή. Η 25χρονη δήλωσε πως είναι ελεύθερη γιατί είναι δύσκολος χαρακτήρας. Με το τραγούδι του Γιώργου Γιαννιά, Τα φιλιά σου, «ανέβασε» το κέφι στα ύψη και ξεσήκωσε την κριτική επιτροπή με τον χορό της. Όχι όμως και με τη φωνή της…

Το τραγούδι που συγκίνησε τον Θεοφάνους

Ο τελευταίος διαγωνιζόμενος που θα δουν οι τηλεθεατές στην πρεμιέρα στο X-Factor, είναι ο δεκαεξάχρονος Liak. Ο νεαρός με την ερμηνεία του στο τραγούδι Για την Ελλάδα του Σωκράτη Μάλαμα συγκίνησε τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος του ανέφερε με κατακόκκινα μάτια: «Είδα μόνο φως και άκουσα μόνο αλήθεια».

Όλη η επικαιρότητα