Ψυχαγωγία

Όσκαρ 2022: Επίσημη έρευνα για το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ – Θα του πάρουν το βραβείο;

Στην αρχή η Ακαδημία είχε μια... χλιαρή αντίδραση, ωστόσο μια μέρα μετά ανακοίνωσε πως ξεκινάει επίσημη έρευνα για εν λόγω περιστατικό
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια της απονομής των 94ων βραβείων Όσκαρ. Όπως έγινε γνωστό, η Ακαδημία ξεκίνησε επίσημη έρευνα για το περιστατικό.

Πλέον, μετά την εν λόγω προσβλητική χειρονομία, λόγω ενός αποτυχημένου αστείου, ο Γουίλ Σμιθ, κινδυνεύει να χάσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

«Η Ακαδημία καταδικάζει τις ενέργειες του Γουίλ Σμιθ στη χθεσινή απονομή. Ξεκινήσαμε επίσημα εξέταση γύρω από το περιστατικό και θα διερευνήσουμε περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό μας, τα Πρότυπα Δεοντολογίας και τη νομοθεσία της Καλιφόρνια» αναφέρει η Ακαδημία.

Νωρίτερα, η ακαδημία είχε εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι «δεν συγχωρεί τη βία οποιασδήποτε μορφής».

Η στιγμή που σόκαρε το Χόλιγουντ και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο ήρθε, αφού ο Κρις Ροκ έκανε ένα αστείο για τη συνέχεια του «G.I. Jane», αναφερόμενος στο φαλακρό κεφάλι της Τζάντα Πίνκετ Σμιθ (σ.σ Η ηθοποιός Ντέμι Μουρ εμφανίστηκε στην ταινία του 1997 με ξυρισμένο κεφάλι).

Ο Σμιθ φάνηκε να γελάει αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή, χαστούκισε τον Κρις Ροκ και στη όταν επέστρεψε στη θέση του και φώναξε: «Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το γ@μημέν@ στόμα σου».

Η Πίνκετ Σμιθ εθεάθη να γουρλώνει τα μάτια της μετά το αστείο του Ροκ στο σόου των βραβείων.

Σημειώνεται ότι το 2018 επιβεβαίωσε ότι διαγνώστηκε με αλωπεκία, μια αυτοάνοση δερματική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση στο τριχωτό της κεφαλής και σε άλλα μέρη του σώματος.

Όλη η επικαιρότητα