Lifestyle

Όταν ο πρίγκιπας Χάρι φοβόταν μην του κάνουν πεεκτομή

Σε σελίδες του βιβλίου του περιγράφει γλαφυρά το ζήτημα που τον απασχολούσε.
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι κυκλοφόρησε, χθές, και ήδη οι πωλήσεις έχουν «ξεπεράσει τις προσδοκίες», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος του Transworld, Λάρι Φίνλεϊ.

Όπως αναφέρει το lifo.gr, στις σελίδες των απομνημονευμάτων του, ο δούκας του Σάσεξ μοιράζεται όσα έζησε με την οικογένειά του, ενώ προχωρά και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις.

Μία από αυτές αφορά τις χιονίστρες που είχε υποστεί το πέος του, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στον Βόρειο Πόλο. Το ζήτημα τον απασχολούσε την παραμονή του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο, δίστασε να το αναφέρει στον πατέρα του, Κάρολο, όταν βρίσκονταν στο Clarence House.

«Προσέφερα ψυχαγωγία στην παρέα με ιστορίες από τον Βόρειο Πόλο. Ο μπαμπάς έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και συμπόνια για τις χιονίστρες στα αυτιά και τα μάγουλά μου και χρειάστηκε προσπάθεια για να μην ξεπεράσω τα όρια και του πω για το εξίσου παγωμένου πέος. Όταν επέστρεψα στην Αγγλία, διαπίστωσα με τρόμο ότι είχα πάθει χιονίστρες και σε όλη εκείνη την περιοχή και ενώ τα αυτιά και τα μάγουλα καλυτέρευαν, δεν μπορούσα να πω το ίδιο για το πουλί μου», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η επίσκεψη στον γιατρό

Το ζήτημα, ωστόσο, δεν σταματά εκεί και ο πρίγκιπας Χάρι προσφέρει στους αναγνώστες του μια ακόμη γλαφυρή περιγραφή, δίνοντας λεπτομέρειες για την ημέρα που πήγε στο γιατρό.

Όπως αναφέρει δεν μπορούσε να ζητήσει από το Παλάτι να του βρει γιατρό, γιατί κάποιος από τους αυλικούς θα το μάθαινε με τη είδηση να ταξιδεύει στον Τύπο, ενώ είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να καλέσει ο ίδιος έναν ειδικό.

«Γεια, πρίγκιπας Χάρι εδώ –άκου, φαίνεται ότι έχω μια ενόχληση στα αχαμνά και αναρωτιόμουν ανα θα μπορούσες να πεταχτείς και…», γράφει χαρακτηριστικά, καθώς μοιράζεται τις σκέψεις του με τους αναγνώστες.

Τελικά, ο δούκας του Σάσεξ ζήτησε από έναν φίλο του να του βρει έναν γιατρό, ειδικό επί του θέματος, τον οποίο και επισκέφθηκε. Φυσικά, μπήκε από την πίσω πόρτα στα γραφεία, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

Αφού γδύθηκε, κάθισε στο τραπέζι εξέτασης, με τον γιατρό να μην βλέπει κάτι. «Του εξήγησα ότι δεν είχα κάτι να δει. Ήταν αόρατη μάστιγα. Για ποιο λόγο δεν ξέρω, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι χιονίστρες εκδηλώνονταν ως μια υπερβολική έντονη αίσθηση…», σημειώνει.

«Περιέγραψα όλες τις δυσλειτουργίες που με είχαν βρει. Όλα είναι δύσκολα γιατρέ. Το κάθισμα, το περπάτημα. Το σεξ, του είπα, αποκλειόταν. Το χειρότερο, αισθανόμουν συνεχώς λες και το πουλί μου έκανε σεξ. Ή ετοιμαζόταν τέλος πάντων. Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι του είπα. Είχα κάνει το λάθος να ψάξω στο Google, αυτό το πρόβλημα και είχα διαβάσει ιστορίες τρόμου για μερικές πεεκτομές, λέξεις που δεν θέλεις να συναντήσεις ποτέ όταν γκουγκλάρεις συμπτώματά σου. Ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι ήταν απίθανο να χρειαζόμουν κάτι τέτοιο», προσθέτει.

Τελικά, μετά από πλήρη εξέταση, ο γιατρός αποφάνθηκε ότι ο χρόνος είναι η καλύτερη θεραπεία.

Όλη η επικαιρότητα