Media Ελλάδα Ζώα

Όταν η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης συνάντησε την Vanessa-Mae

Ακούστε το άρθρο

Η περασμένη Πέμπτη ήταν μια όμορφη βραδιά για την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. Μέλη της ομάδας είχαν την χαρά και την τιμή να γνωρίσουν από κοντά την παγκοσμίου φήμης βιολίστρια Vanessa-Mae κατά την διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

H Vanessa-Mae είναι γνωστή για το φιλοζωικό της έργο σε ολόκληρο τον κόσμο και έπειτα από πρόσκληση της ίδιας και των συνεργατών της, δόθηκε η ευκαιρία στην Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης να παραβρεθεί στο Ηρώδειο και να ενημερώσει το κοινό που παρακολούθησε την συναυλία για τα δικαιώματα των ζώων, τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων και την υπεύθυνη φιλοζωία. Παράλληλα η Vanessa-Mae συνομίλησε με τα μέλη και ενημερώθηκε από τους φιλόζωους της Ηλιούπολης για το μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων, της κακοποίησης και των ανεύθυνων κηδεμόνων ζώων που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Vanessa-Mae για την ευκαιρία που μας έδωσε να παρουσιάσουμε το έργο μας. Να ευχαριστήσουμε επίσης και τους συνεργάτες της καθώς και την εταιρία Music Box Productions”, αναφέρει η Ζωοφιλιική Ένωση Ηλιούπολης.

Ενημερωθείτε για το έργο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης και για το πως μπορείτε να βοηθήσετε κάποια αδέσποτα να ζήσουν μια καλύτερη ζωή στο www.zeil.gr.

Όλη η επικαιρότητα