Lifestyle

Ούρσουλα Κορμπερό: Η «Τόκιο» μας συστήνει τον σύντροφό της

Ακούστε το άρθρο

Η «Τόκιο» της δημοφιλούς σειράς La Casa de Papel, κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπερό, έγινε διάσημη και πλέον όλοι θέλουν να ξέρουν τα πάντα γι αυτήν.

Η ίδια μάλιστα, δεν αφήνει παραπονεμένους τους θαυμαστές της, δίνοντάς τους κλεφτές ματιές και από την προσωπική της ζωή.

Με τον τέταρτο κύκλο του La Casa de Papel να έχει ήδη κυκλοφορήσει,  οι ακόλουθοι της Ούρσουλα Κορμπερό στο Instagram δεν διστάζουν να τη βομβαρδίσουν με προσωπικές ερωτήσεις, όπως, ας πούμε, αν είναι παντρεμένη.

Και μπορεί να μην είναι παντρεμένη, είναι όμως, όπως αποκαλύπτει ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram, πολύ ερωτευμένη.

Η ισπανίδα ηθοποιός γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και μεγάλωσε στο χωριό Sant Pere de Vilamajor.

Από νεαρή ηλικία, η Ούρσουλα Κορμπερό ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και πήρε μέρος σε αρκετές διαφημίσεις.

Εκτός από το La Casa de Papel έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, ενώ σύμφωνα με το IMDb, το επόμενο πρότζεκτ της είναι μια ταινία, με τίτλο Snake Eyes.

Πριν το La Casa de Papel εκτοξεύσει τη φήμη της παγκοσμίως, εργάστηκε και ως μοντέλο και έχει συμμετάσχει σε καμπάνια του οίκου Bulgari.

Η τηλεοπτική «Τόκιο», λοιπόν  του La Casa de Papel δεν είναι παντρεμένη, αλλά βρίσκεται σε σχέση με τον αργεντινό ηθοποιό Τσίνο Νταρέν, με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς La Εmbajada (Η Πρεσβεία), το 2016.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

El amour en el Primavera 🚀 . By mi amor @gretafernandez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία του Νταρέν, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο δικός μου Άδωνις, χορευτής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mi Adonis bailarín ☄️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

via

Όλη η επικαιρότητα