Μεσσηνία

Ούτε ένα ευρώ χαμένο για το λιμάνι της Κυπαρισσίας – Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπήκε μπροστά

Ακούστε το άρθρο

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ εκφράζουν πολίτες της Κυπαρισσίας για τις τελευταίες δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη σχετικά με το θέμα που αφορά το Λιμάνι της πόλης, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς.

Ο Περιφερειάρχης παρακολουθούσε σύμφωνα με πληροφορίες την πορεία της ολοκλήρωσης των μελετών που αφορούν την αποκατάσταση του προσήνεμου μόλου που αποκολλήθηκε από τις θαλασσοταραχές των τελευταίων 2 ετών. Μάλιστα οι αρμόδιες υπηρεσίες της περιφέρειας προχώρησαν σε αγώνα δρόμου με εντολή του ώστε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές διαδικασίες δεδομένου όπως είχαμε αποκαλύψει δεν ήταν δυνατή η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ επειδή τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν δεν αξιοποιήθηκαν τότε με ευθύνη των διορισμένων εκπροσώπων της περιφέρειας.

10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ

Οι ευθύνες για το λιμάνι έχουν ονοματεπώνυμο είχαν δηλώσει οι αλιείς ενώ προς τιμήν του μετά από πιέσεις ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας έφερε την υπόθεση του λιμανιού στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το ρεπορτάζ μας πάντως επιβεβαιώθηκε δια στόματος του περιφερειάρχη και για μια έκπληξη που είχαμε γράψει στην στήλη μας Τριφυλιακά και αιχμηρά. Την εκβάθυνση της λιμενολεκάνης για την ασφαλή πρόσδεση πλοίων και σκαφών με απώτερο στόχο της περιφέρειας να μην χαθεί ούτε ένα Ευρώ για το λιμάνι της πόλης.

Όλη η επικαιρότητα