Αθλητισμός

Ούτε… ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν τον Κουλούρη στην ΕΠΟ

papakonstantinoy_proth.jpg

«Για τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ και καθ΄όλη τη διάρκεια της τετραετίας που εμείς θα έχουμε την ευθύνη της Ομοσπονδίας, το όνομα Κουλούρης θα είναι πάντα ανύπαρκτο!…» Αυτό δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ήρθε στον Πύργο και παρευρέθηκε σε σύσκεψη που διοργάνωσε η παράταξη για τις επικείμενες Ενωσιακές εκλογές Βασίλη Παναγόπουλο.

Ο κ.Παπακωνσταντίνου μίλησε σε «σκληρή γλώσσα» για τον σημερινό Πρόεδρο της ΕΠΣ Ηλείας και τόνισε ότι είναι από εκείνους που έχουν δείξει την πλέον απαράδεκτη συμπεριφορά, οδηγώντας τη σχέση της Ένωσής του με την Ομοσπονδία στο χειρότερο δυνατό σημείο…

Όπως επίσημανε μεταξύ άλλων και απατώντας σε ερωτήσεις που του έκαναν εκπρόσωποι των σωματείων, η ΕΠΟ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις Ενώσεις με τις οποίες επιδιώκει να συνεργάζεται και να τις στηρίζει. Άλλωστε η νέα διοίκηση Σαρρή έχει δείξει διάθεση να βρίσκεται κοντά στις Ενώσεις και να κάνει διάλογο μαζί τους, ώστε να λύονται προβλήματα και πρόσθεσε:

«Και άλλοι προέδροι ήσαν με τον κ.Γκαγκάτση στις πρόσφατες εκλογές και αυτό βέβαια ήταν δικαίωμά τους. Όμως από τη στιγμή που εξελέγη η νέα διοίκηση και οι εκλογές πλέον τελείωσαν, ήρθαν στον κ.Σαρρή και συνεργαζόμαστε άψογα μαζί τους για τα θέματα που μας απασχολούν. Ο μοναδικός που μέχρι τώρα δεν αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί και συμπεριφέρεται με έναν περίεργα αντιπολιτευτικό και ακραίο τρόπο είναι ο κ.Κουλούρης. Έτσι σίγουρα οδηγεί σε αδιέξοδο και εσάς, αλλά και εμάς που θέλουμε να συνεργαζόμαστε μαζί σας…»

«Θα είμαστε στο πλευρό σας»

Ο Νο 2 ουσιαστικά παράγοντας της ΕΠΟ πριν από τη σύσκεψη είχε και για αρκετή ώρα συνάντηση με τον επικεφαλής Βασίλη Παναγόπουλο, όπως και με τον Χρίστο Πλευριά και τους συνεχάρη για την ενωτική τους πλέον προσπάθεια. Ζήτησε να προχωρήσουν τον εκλογικό αγώνα και την επικοινωνία τους με τα Σωματεία και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες κάθε παράγοντα που θέλει να βοηθήσει την πρωτοβουλία τους.

«Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας γιατί πιστεύουμε ότι όπως τώρα, έτσι και μετά τις εκλογές θα βρούμε ανθρώπους με τους οποίους θα μπορούμε να συνεννοηθούμε, για το καλό της Ε.Π.Σ.Ηλείας» τους είπε χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα