Ψυχαγωγία

Ozark: Σήμερα η τελευταία σεζόν στο Netflix

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Ozark!
Ακούστε το άρθρο

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Ozark έρχεται στο Netflix. Η απαλλαγή από το καρτέλ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Μπερντ ίσως τους ξεκάνουν οριστικά.

Το Netflix θα κυκλοφορήσει σήμερα, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, στις 10.00, το πρώτο μέρος της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του Ozark που θα αποτελείται από επτά νέα επεισόδια, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το δεύτερο μέρος.

Η υπόθεση του τελευταίου κύκλου θα σημάνει και το τελευταίο κεφάλαιο στο ταξίδι της οικογένειας των Byrdes από τα προάστια του Σικάγο, στην εγκληματική τους οργάνωση στα Οzark.

Το «Ozark» είναι ένα συναρπαστικό δράμα που διαδραματίζεται στο σήμερα και παρακολουθεί το ταξίδι της οικογένειας Byrdes από τη φυσιολογική της ζωή σε προάστιο του Σικάγο στην επικίνδυνη εγκληματική της επιχείρηση στα Όζαρκ του Μιζούρι.

Η σειρά εξερευνά τον καπιταλισμό, τις οικογενειακές σχέσεις και την επιβίωση μέσα από τα μάτια (κάθε άλλο παρά) καθημερινών Αμερικανών.

Πολλοί φαν της πολυβραβευμένης σειράς μπορεί ακόμα να επεξεργάζονται το ανατρεπτικό φινάλε της 3ης σεζόν, σήμερα ωστόσο έχουν την ευκαιρία να δουν τον Μάρτι και την Γουέντι Μπερντ να επιστρέφουν για να τελειώσουν το «βρώμικο» έργο που ξεκίνησαν το 2017, όχι όμως χωρίς δυσκολίες, δεδομένου ότι η λεζάντα που συνοδεύει το τρέιλερ μας προειδοποιεί πως «κανείς δεν πρόκειται να την βγάλει καθαρή».

Να θυμίσουμε ότι για την 4η σεζόν ο Τζέισον Μπέιτμαν επιστέρέφει ως Μάρτι Μπερντ, η Λόρα Λίνεϊ ως Γουέντι Μπερντ, η Τζούλια Γκάρνερ ως Ρουθ Λάνγκμορ, η Σοφία Χούμπλιτς ως Σάρλοτ Μπερντ, ο Σκάιλαρ Γκέρτνερ ως Τζόνα Μπερντ και η Λίσα Έμερι ως Νταρλίν Σνελ, ενώ πρόκειται να προστεθούν και νέοι ηθοποιοί σε βασικούς ρόλους.
 

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα