Ηλεία

Π. Αντωνακόπουλος: «Ο δήμος μας πρωτοστατεί στις εφαρμογές “έξυπνης πόλης”»

Επίσκεψη δημάρχου Πύργου στη ΔΕΥΑΠ 
Ακούστε το άρθρο

Στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ βρέθηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για να ευχηθεί χρόνια πολλά και μια δημιουργική χρονιά στη διοίκηση και τους υπαλλήλους της υπηρεσία καθώς και να συζητήσει μαζί τους για όλα τα τρέχοντα θέματα. 

Συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Γιώργο Καραστέργιο, ο δήμαρχος συναντήθηκε με την πρόεδρο Ρούλα Αλικάκη Τζανέτου, τον διευθυντή της υπηρεσίας Νίκο Καλαμπρέζο καθώς και τους προϊσταμένους των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΠ και τους υπαλλήλους. Η εθιμοτυπική επίσκεψη κατέληξε σε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Αντωνακόπουλο να δίνει μεγάλη έμφαση στα νέα έργα που θα υλοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα αλλά και στη μετάβαση της υπηρεσίας στην ψηφιακή εποχή με την εφαρμογή Smart ville. Ένα σημαντικό εργαλείο εξυπηρέτησης για τον καταναλωτή αλλά και την υπηρεσία, με τον κ. Αντωνακόπουλο να δηλώνει: “Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού στις υπηρεσίες, και γενικότερα στην εφαρμογή πολιτικών «έξυπνης πόλης», ο δήμος μας έχει πρωτοστατήσει πανελλαδικά. Είναι ο πρώτος δήμος που θα εφαρμόσει το σύστημα smart ville όπου μέσω του κινητού τηλεφώνου ο πολίτης θα βλέπει την κατανάλωση, τα τυχόν προβλήματα ακόμη και να εξοφλεί τον λογαριασμό. Στο δήμο υλοποιούμε με επιτυχία το τελευταίο διάστημα ανάλογη εφαρμογή, το  sence city που δίνει τη δυνατότητα του πολίτη να στέλνει επώνυμα τα προβλήματα  ώστε να δρομολογηθούν στην κατάλληλη υπηρεσία προς επίλυσή τους.  Ήδη έχουμε συλλέξει αρκετά και πολλά απ’ αυτά έχουν διευθετηθεί. Βάζουμε τον πολίτη στον προγραμματισμό των υπηρεσιών και διευκολύνουμε τις υπηρεσίες στη συλλογή των προβλημάτων”. 

Η κ. Ρούλα Αλικάκη Τζανέτου με τη σειρά της ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου για την επίσκεψή του στη ΔΕΥΑΠ  και δήλωσε: “Ευχαριστούμε πολύ τον δήμαρχο Πύργου που  επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΕΥΑΠ για να ευχηθεί για το 2022 , να ακούσει τα προβλήματα και τις τοποθετήσεις των υπαλλήλων και φυσικά να του αναφέρουμε το πρόγραμμά  του νέου έτους. Ένα έτος που «μπήκε» πολύ δυναμικά για την υπηρεσία καθώς ξεκινά μια πλειάδα έργων πολύ σημαντικά για το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας». 

Τέλος ο κ. Καραστέργιος, αφού ευχήθηκε με τη σειρά του καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους δήλωσε “Η νέα χρονιά, με όλα τα έργα που θα υλοποιηθούν στην υπηρεσία, θα βάλουν δυναμικά τη ΔΕΥΑΠ σε μια νέα εποχή πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη”.

Όλη η επικαιρότητα