Lifestyle

Π.Κωστόπουλος: “Κουράστηκα με τις συκοφαντίες. Θα τους πηγαίνω δικαστικά”

Ακούστε το άρθρο

Απάντηση για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για το γεγονός ότι άφησε τη μηχανή του σε θέση για αναπήρους δίνει ο Πέτρος Κωστόπουλος, μέσω του News 24/7 και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη για όποιον επιχειρεί από ‘δω και πέρα να πετάει λάσπη στο πρόσωπό του

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία με τη μηχανή του Πέτρου Κωστόπουλου να εμφανίζεται παρκαρισμένη σε θέση ΑΜΕΑ έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ.

Όλα ξεκίνησαν όταν το άτομο που τον φωτογράφισε ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Κωστόπουλο “μπουρτζόβλαχο” και “Celebrity της Πλάκας” ενώ ισχυρίζεται πως τον έβρισε χυδαία.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλώντας στο News 24/7 έδωσε τη δική του εκδοχή και προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά ζητώντας αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση.

“Η μηχανή έμεινε από μπαταρία, και την έβαλα εκεί για 2 λεπτά για να μην εμποδίζει ώσπου με έσπρωξαν και έφυγα. Δεν απομακρύνθηκα ούτε 10 μέτρα από το σημείο. Υπάρχουν μάρτυρες που επιβεβαιώνουν όσα λέω, όπως για παράδειγμα ο περιπτεράς που έχει περίπτερο ακριβώς απέναντι και είδε από την αρχή το περιστατικό, και έχει ήδη μιλήσει στα κανάλια, διαψεύδοντας όσα γράφτηκαν. Ο άνθρωπος αυτός έγραψε πως ήμουν τίγκα…όπως το σινάφι μου. Τίγκα σε τι; Αυτός ο άνθρωπος έχει εξαφανιστεί. Πραγματικά εχω κουραστεί με τις συκοφαντίες. Από εδώ και πέρα θα πηγαίνω δικαστικά.” είπε.

Απάντηση ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε και μέσω Instagram, ενώ πλέον η υπόθεση θα πάρει τη νομική οδό.

Π.Κωστόπουλος στο News 24/7:

Το αρχικό επίμαχο ποστ που προκάλεσε το σάλο ανέφερε τα ακόλουθα:

“Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ηλικιωμένους και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζοβλαχο #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει του λέω “Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα”και μου λέει το θρυλικό “Σε γράφω στ’αρχ@@ μου””. έγραψε ο πολίτης στην ανάρτησή του, περιγράφοντας από τη δική του πλευρά το περιστατικό.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα