Μεσσηνία

Π. Νίκας από Κυπαρισσία: «Με χρήματα του λαού στηρίζουμε την κοινωνία της Τριφυλίας»

Ακούστε το άρθρο

Εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη στην Κυπαρισσία άλλη μία φορά του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο δημαρχείο της πόλης για την υπογραφή με αναδόχους σημαντικών έργων της περιοχής αλλά και μια προγραμματική ΣΥΜΒΑΣΗ.

Κατά την συνάντηση παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασοπούλου, του δήμαρχο Τριφυλίας, αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα της περιοχής.

Πρόκειται για τα έργα διαρρυθμίσεων που αφορούν το γήπεδο της Ελαίας μετά την υπογραφή για την κατασκευή χλοοτάπητα, την υπογραφή της σύμβασης για το δρόμου Φιλιατρά – Χριστιάνοι, αλλά και το αθλητικό κέντρο της Κυπαρισσίας στο οποίο βάζει την σφραγίδα του η περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς είναι ο φορέας εκτέλεσης και υλοποίησης των ανωτέρω έργων. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας από την πλευρά του ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για τα έργα που επιτελούνται στην περιοχή.

«Τα χρήματα είναι του λαού για τα έργα της Τριφυλίας και επιστρέφουν στην κοινωνία τόνισε με έμφαση ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ, υπογραμμίζοντας μάλιστα για τα υπόλοιπα έργα ότι σε ένα μήνα θα ολοκληρωθεί το έργο και την ζωαγορά του Κοπανακίου, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες βάζουν πλώρη για το οδικό έργο που αφορά τον άξονα Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι.

Όλη η επικαιρότητα