Γ Εθνική

Π.Α.Ο Βάρδας: Αποχώρησε ο Αγουρίδης

Μετά τους Σαμπανέι και Βατσή, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί από χθες παρελθόν από τον ΠΑΟ Βάρδας αφού ο Μίμης Αγουρίδης, παρέλαβε το δελτίο του και ψάχνει πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με πιθανό προορισμό την Παναχαϊκή.

Η διοίκηση του ΠΑΟΒ σχολιάζοντας την αποχώρηση του πρώην πλέον αμυντικού της τοποθετήθηκε ως εξής:

«Το σωματείο μας δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο όνειρο ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή και εξαίρετου χαρακτήρα να αναζητήσει την τύχη του και να επιδιώξει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Είναι απώλεια για εμάς γιατί πέρα από έναν καλό ποδοσφαιριστή, εμείς δεθήκαμε με ένα πολύ καλό παιδί που γνωρίσαμε, μα πάνω απ’ όλα με έναν φίλο που πάντα θα τον έχουμε στην καρδιά μας και πάντα θα αγαπάμε …

ΜΙΜΑΡΕ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ…»

Μ. Αγουρίδης: «Κομμάτι της ζωής μου ο ΠΑΟΒ»

Ο Μίμης Αγουρίδης με τη σειρά του, μετά τη λύση της συνεργασίας δήλωσε:
«Ο Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου γιατί με μεγάλωσε ποδοσφαιρικά και έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’αυτό.
Στον ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟ βρήκα μια καλή ποδοσφαιρική στέγη.
Συνάντησα ανθρώπους της διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας που έβαζαν την ομάδα πάνω από όλα και αυτό με βοήθησε να βρω τον εαυτό μου, σε συνδυασμό με το καλό κλίμα που είχαμε οι παίκτες μεταξύ μας.
Ευτύχησα να κάνω πολλούς φίλους μέσα στην ομάδα μα πάνω απ’ όλα ευτύχησα να γνωρίσω αξιόλογους ανθρώπους από την τοπική κοινωνία όπου καθημερινά έδειχναν την αγάπη τους προς το πρόσωπο μου.
Φεύγοντας από την ομάδα θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση,προπονητές,συμπαίκτες και πάνω απ’ όλα τον φίλαθλο κόσμο μας.
Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Σε προχωρημένο στάδιο με Μελετίδη

Παράλληλα, σε αρκετά προχωρημένο στάδιο φαίνεται πως είναι οι συζητήσεις του ΠΑΟΒ με τον έμπειρο επιθετικό Αλέξανδρο Μελετίδη και δεν αποκλείεται οι δυο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Μελετίδης θα είναι μια αρκετά καλή προσθήκη στην επίθεση για τους πράσινους της Βουπρασίας οι οποίοι μετά την αποχώρηση Σαμπανέι ψάχνονται για ενίσχυση στον συγκεκριμένο χώρο.

Όλη η επικαιρότητα