Αθλητισμός Ηλεία

Π. Παναγούτσος: «Ο κόσμος θα κρατήσει όρθιο τον Πανηλειακό μέχρι τέλους!..»

Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμός… για τη συνέχεια

Για την προσεχή 13η αγωνιστική (που είναι κι η τελευταία του α’ γύρου) υπάρχει στο πρόγραμμα νέο δύσκολο ματς για τον Πανηλειακό, καθώς καλείται να ταξιδεύσει στο Ναύπλιο, για να αγωνιστεί κόντρα στο Ναύπλιο 2017, που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, μαζί  με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ένα  ματς όπου και πάλι δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς  δεν υπολογίζεται ο Π. Τσίγκρηλας που συμπλήρωσε 4  κίτρινες κάρτες, φυσικά ο Δαλαβούρας  που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης,  ενώ αμφίβολος παραμένει και ο Νικολόπουλος. Αντίθετα για πρώτη φορά από την ημέρα της απόκτησής του, θα δώσει το παρών ο Ρούνης, που δηλώνει έτοιμος.

Aπό κει και πέρα, όπως έχει ήδη αναφερθεί, οι λίγοι ασχολούμενοι με την ομάδα, συνεχίζουν καθημερινά τη μεγάλη προσπάθεια για την εξασφάλιση κάποιων απαραίτητων οικονομικών εσόδων. Έτσι ώστε να εξασφαλιστεί αντίστοιχα κι η συνέχιση και η ολοκλήρωση , της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Για  το θέμα μίλησε στην «Πατρίς – Σπορ» ο Γεν. Αρχηγός κ. Παναγιώτης Παναγούτσος:

«Η συνέχιση και η ολοκλήρωση  της σεζόν  στη Γ’ εθνική της ομάδας, δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη, με τα τωρινά πολύ δύσκολα  οικονομικά δεδομένα! Όπως είναι άλλωστε γνωστό, ξεκινήσαμε με μηδέν ταμείο, και κάποια δελτία των ακαδημιών, και όλα τα (έτσι κι αλλιώς λίγα…) φετινά έσοδα του Πανηλειακού,  προέρχονται αποκλειστικά από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας(από κάποια διαρκείας) και κάποιες χορηγίες , ενώ και τα διοικητικά θέματα,  “τρέχουν” αποκλειστικά από κάποιους απλούς φιλάθλους, που με την πρωτοβουλία τους ως γνωστόν, κατέβασαν την ομάδα στο πρωτάθλημα! Όμως όλα αυτά δεν φτάνουν! Καθώς για να βγει το υπόλοιπο της σεζόν και να μείνει η ομάδα ζωντανή…, απαιτείται ένα ποσό!  Ο κόσμος λοιπόν θα πρέπει εδώ που βρισκόμαστε   να βοηθήσει, ώστε ο Πανηλειακός να συνεχίσει να υπάρχει! Πράγμα που σημαίνει , ότι τότε ίσως… ενισχυθεί η ομάδα με κάποια ντόπια παιδιά!».

Όλη η επικαιρότητα