Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Π. Θεοδωρακόπουλος: «Φυσικό επακόλουθο της συνεχούς υποβάθμισης του Βαρθολομιού»

Ακούστε το άρθρο

Η είδηση για την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματός της Εθνικής Τράπεζας στο Βαρθολομιό, δυστυχώς, δεν αποτέλεσε έκπληξη, για όσους έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Ήταν το φυσικό επακόλουθο της συνεχούς υποβάθμισης της περιοχής εδώ και 10 συνεχή χρόνια. Ήταν το αποτέλεσμα της εγκατάλειψης του Βαρθολομιού και των κατοίκων του από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή.

Είναι προφανές πως θα κάνουμε από την πλευρά μας όλες τις κινήσεις που απαιτούνται προκειμένου η Διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδας να επανεξετάσει την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος και δεσμευόμαστε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. Η λειτουργία του υποκαταστήματος είναι αναγκαία για την οικονομική δραστηριότητα του Βαρθολομιού.

Ωστόσο, πέραν αυτών των κινήσεων, το βασικό είναι ο Δήμος Πηνειού να διασφαλίσει τα εχέγγυα προκειμένου οι εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και ο αγροτικός κόσμος του Βαρθολομιού να έχουν κάθε στήριξη και υποδομή που υποχρεούται να παρέχει μία Δημοτική Αρχή. Πρόκειται για βασική μας δέσμευση, που σε συνεργασία με τον Ανδρέα Μαρίνο θα την υλοποιήσουμε.

Η συρρίκνωση της οικονομίας του Βαρθολομιού κράτησε πολύ. Ήρθε η ώρα το Βαρθολομιό να ανασάνει…

Πάνος Θεοδωρακόπουλος

Επικεφαλής «Νέας Εποχής – Δήμος Πηνειού»

Όλη η επικαιρότητα