Ηλεία Πολιτική

Π. Θεοδωρακόπουλος: «Ζητώ συγνώμη από όλους τους δημότες»

Ακούστε το άρθρο

Πριν από ένα χρόνο, σαν σήμερα, η παράταξη «Νέα Εποχή – Δήμος Πηνειού», της οποίας είχα την τιμή να ηγούμαι, πέτυχε κάτι αδιανόητο για τους «επαΐοντες». Αφουγκραζόμενοι την κοινωνία και τις ανάγκες της, κοιτώντας τους δημότες στα μάτια και με μοναδικό όπλο την όρεξη για προσφορά στον Δήμο, καταφέραμε να σημειώσουμε εκλογικό ποσοστό της τάξης του 25,47% στην εκλογική διαδικασία του πρώτου γύρου των εκλογών.

Ακολούθως με δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση, ανακοινώσαμε ως παράταξη την στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Ανδρέα Μαρίνου στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, επειδή συνεχίζω να κοιτάζω τους δημότες στα μάτια, πρέπει να ομολογήσω πως αυτή η επιλογή ήταν καταστροφική για τον Δήμο Πηνειού και οφείλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη ως επικεφαλής της «Νέας Εποχής», αλλά και προσωπικά ως Πάνος Θεοδωρακόπουλος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους δημότες και αυτούς που με ψήφισαν και αυτούς που δεν με ψήφισαν.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και ως Αναπληρωτής Δήμαρχος προσπάθησα να προσφέρω ότι καλύτερο μπορούσα για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών. Μετά την παύση μου από τις ανωτέρω θέσεις συνέχισα με την ίδια διάθεση για προσφορά και ακόμη περισσότερη. Πλέον, έχω ακόμα ένα σημαντικό καθήκον: να λειτουργήσω ως ασπίδα στην καταστρεπτική μανία της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου προς τον Δήμο Πηνειού. Αυτό δεν είναι υπόσχεση, είναι υποχρέωσή μου προς όλους τους δημότες.

Πάνος Θεοδωρακόπουλος

Όλη η επικαιρότητα