Π. Τσαπανίδου: Όσο και να προσπαθεί με ψεύδη να κάνει το άσπρο μαύρο ο κ. Οικονόμου, οι πολίτες γνωρίζουν ότι πληρώνουν τις επιλογές Μητσοτάκη

Share

Μπροστά σε ένα τσουνάμι πλειστηριασμών, ο κ. Οικονόμου προσπαθεί να κάνει το άσπρο, μαύρο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.

Προσθέτει: «Οι πολίτες όμως γνωρίζουν ότι πληρώνουν τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη:

– Την κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας με τον νέο πτωχευτικό κώδικα.

– Την επιλογή του νόμου του 2003 που δίνει αφορολόγητο στα funds και καμία υποχρέωση προηγούμενης πρότασης ρύθμισης στον δανειολήπτη».

Απευθυνόμενη προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αναφέριε: «Τα πολλά λόγια περιττεύουν κύριε Οικονόμου: Φέρτε αύριο κιόλας ΠΝΠ που θα αναστείλει κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές. Όσο για τους ανθρώπους του πολιτισμού, δεν φτάνει που επιμένετε στην υποβάθμιση των σπουδών τους, αλλά συνεχίζετε να τους προσβάλετε λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ‘δεν γνωρίζουν’ για ποιον λόγο βρίσκονται εδώ και δύο μήνες κάθε μέρα σε κινητοποιήσεις».

Κλείνοντας υποστηρίζει ότι «κυβέρνησή σας έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία, γι’ αυτό και σύντομα θα αποτελεί παρελθόν».

ΑΠΕ-ΜΠΕ