Categories: Ψυχαγωγία

Παγιδευμένοι: Επιστρέφουν με νέα επεισόδια – Η Άννα στη φυλακή και η Λίνα σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

Share

Στην παγίδα των ένοχων μυστικών και των έντονων συναισθημάτων, δεν υπάρχει ποτέ τέλος. Κάθε φορά, όλα ξεκινούν από την αρχή.

Η ανατρεπτική ιστορία της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, που συζητήθηκε για την καταιγιστική πλοκή της, επιστρέφει κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 22:00, με ακόμα περισσότερες αλήθειες, ακόμα περισσότερα διλήμματα, ακόμα περισσότερα λάθη.

Στα επόμενα επεισόδια, οι εκβιασμοί του Άγγελου έχουν πανικοβάλει όλους όσοι κινδυνεύουν ν’ αποκαλυφθούν τα μυστικά τους. Ο Θοδωρής προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ ο Άκης που τον βοηθάει κρύβει κι αυτός ένα μυστικό που δεν θέλει να αποκαλυφθεί. Ο Ανδρέας, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη ότι η Δανάη είναι κόρη του, δεν ξέρει πώς ν’ αντιδράσει στην απειλή του Άγγελου. Η Κατερίνα δεν αντέχει στην ιδέα ότι θα τα χάσει όλα και πιέζει τον Σταύρο να κάνει κάτι για να τη σώσει. Η Κλειώ συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του Άγγελου σ’ ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο.

Καθώς η τελική προθεσμία που έχει δώσει ο Άγγελος πλησιάζει, όλοι βρίσκονται σε μεγάλη ένταση. Ο Ανδρέας απαιτεί από τη Νατάσσα ν’ αποκαλύψει στη Δανάη την αλήθεια, χωρίς να ξέρει ότι τους παρακολουθεί ο άντρας της, ο Βλάσσης. Η Λίνα, μετά τη μεγάλη της νίκη στην κολύμβηση, θα λάβει ένα απειλητικό σημείωμα, το οποίο θα την οδηγήσει στα άκρα και θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, πίνοντας χάπια.

Ο Άγγελος θα προσπαθήσει να σκοτώσει την Άννα

Ο Αλέκος κινδυνεύει να καταστραφεί και, σε μία ύστατη προσπάθεια να σώσει την καριέρα του, θα επισκεφτεί τον Άγγελο στη φυλακή. Ο Σταύρος ψάχνει την Κατερίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί. Ο Άγγελος παραλαμβάνει στη φυλακή ένα δέμα το οποίο περίμενε με αγωνία. Ένα δέμα που θ’ ανατρέψει για όλους τις εξελίξεις. Η Άννα και ο Δημήτρης έρχονται και πάλι κοντά χάρη σε μια σειρά γεγονότα που θα επηρεάσουν τους ίδιους, αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους. Ο Άγγελος βρίσκεται αναίσθητος στο κελί του και οι αστυνομικοί τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Από εκεί καταφέρνει να το σκάσει, αγνωόντας ότι μέσα στο αμάξι βρίσκεται η Άννα, την οποία μόλις τη δει, θα προσπαθήσει να τη σκοτώσει.

Η Άννα στη φυλακή

Ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει τον Θοδωρή. Η Λίνα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Άννα φέρνει την Κλειώ προ των ευθυνών της για τη βοήθεια που έχει προσφέρει ως τώρα στο Άγγελο κι εκείνη βρίσκεται πια αντιμέτωπη με τον εαυτό της. Μία σφαίρα βρίσκει στόχο τον Άγγελο και πεθαίνει ακαριαία, ενώ η Άννα είναι τραυματισμένη δίπλα του σε κατάσταση πανικού. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Θα φυλακιστεί και ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά της.

Η Κατερίνα φεύγει από το σπίτι του Σταύρου με τη βοήθεια του Μάρκου. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στον Σταύρο τη λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που εκβιάζει ο Άγγελος. Τα κίνητρα όλων για να μην πραγματοποιήσει ο Άγγελος το σχέδιό του, τους καθιστούν ύποπτους για τις εξελίξεις. Φαίνεται πως ήρθε και πάλι η ώρα να συνεργαστούν Άννα, Δημήτρης, Ανδρέας και Σταύρος. Θα ναυαγήσει το σχέδιο του Άγγελου ή θα τους καταστρέψει τελικά όλους;