Categories: Ψυχαγωγία

Παγιδευμένοι: Η σκηνή με τον ημίγυμνο Λεβεντογιάννη τάραξε το Twitter!

Share

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, λέει η λαϊκή παροιμία και από σήμερα είναι και το γνωμικό που χαρακτηρίζει και τους Παγιδευμένους.

Από τη στιμή που ο Άγγελος έριξε την δολοφονία στον πατέρα του, είναι σα να γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Τώρα πια ο δικηγόρος Χατζής τάσσεται απέναντί του. Σήμερα ωστόσο έρχεται η μεγάλη ερωτική σκηνή του εισαγγελέα με την δικηγόρο και Δημήτρης και Άννα γίνονται και επίσημα ζευγάρι.

Το Twitter ξεκίνησε ήδη τους πανηγυρισμούς. Αλλά και τις έρευνες για το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Σταύρος. Λέτε να κρύβεται εκείνος πίσω από όλα;

Το μεγάλο μυστικό του Σταύρου

Πάμε για το γνωστό μας recap στην σειρά «Παγιδευμένοι». Ο Σταύρος, ο εισαγγελέας που το κοινό δεν αγάπησε από την πρώτη στιγμή – παρά μόνο στις σκηνές με τον Πέτρο Λαγούτη – αποφάσισε να προτείνει συμμαχία στην Άννα και τον Δημήτρη για να κλείσουν στη φυλακή τον Άγγελο.

Ο δε Άγγελος με μεγάλη μαεστρία, έχει φροντίσει να παγιδέψει τον πατέρα του πριν τον κατηγορήσει ότι τελικά αυτός είναι δολοφόνος. Μην μπερδευτείς, είναι απλά ένα παιχνίδι αλληλοεξόντωσης.

Ο Άγγελος παραμένει και στην ουσία ο δολοφόνος. Απλά φρόντισε να έχει ένα plan B. Μόνο που ο Σταύρος σκηνοθέτησε μία επίθεση εναντίον του για να τον κρατήσει κρατούμενο μέχρι να συνεχιστεί η έρευνα.

Ενδιάμεσα των εξελίξεων είχαμε και τις πρώτες τρυφερές στιγμές του Δημήτρη του σέξι εισαγγελέα μας και της Άννας. Καλό το δράμα, αλλά ας μην ξεχνάμε πως σε λίγο καιρό θα έχουμε και έναν φλογερό έρωτα μεταξύ τους. Το υπερσιπ ζευγάρι που λέει και το Twitter. Ο Μήτσος της καρδιάς τους, την πήρε από το χέρι, σφύριξε κιόλας για να βρουν ταξί και ο ατσαλάκωτος γόης, έγινε το λαϊκό παιδί που σταθερά αγαπάνε.

Ωστόσο η σκηνή του τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου έφερε ταραχή στα social media. Και ημίγυμνος Μιχάλης Λεβεντογιάννης με την πετσέτα του μπάνιου και φιλί στην Άννα. Στα ύψη η τηλεθέαση.

Οι θαυμάστριες ταράχτηκαν. Και με το δίκιο τους. Είναι η σκηνή που περιμένουν με αγωνία εδώ και αρκετά επεισόδια.

Για να επιστρέψουμε στην αστυνομική πλοκή, το κοινό έχει να λύσει δύο σημαντικά μυστήρια τις επόμενες μέρες.

Μυστήριο Νο1. Τι δουλειά είχε ο Σταύρος μαζί με τον πατέρα του Άγγελου το βράδυ του φόνου της Μυρτώς όπως ήδη αποκαλύφθηκε; Τυχαίο; Όχι βέβαια. Σε λίγα επεισόδια από τώρα θα δούμε ότι το ένα – σημείωστε το αυτό – από τα μυστικά του σκληρού εισαγγελέα, είναι ότι είναι επιληπτικός και εκείνη την βραδιά, ο δικηγόρος τον βοήθησε. Εκεί που το κοινό τον συμπάθησε, θα αρχίσει πάλι να τον αμφισβητεί.

Μυστήριο Νο2. Πως θα συνδεθεί η δολοφονία με το κύκλωμα ναρκωτικών; Και ποιοι είναι οι εγκέφαλοι όλης της δολοπλοκίας; Μήπως είναι ήρωες που δεν έχουμε δει ακόμη; Αν είσαι καλή στα αστυνομικά μυστήρια, θα έχεις καταλάβει πως ο ένοχος κρύβεται πάντα ανάμεσα σε καλές προθέσεις και είναι εκείνος που κάνει στρατηγική για να θολώσει τα νερά.

Πηγή: queen.gr