Categories: Ψυχαγωγία

Παγιδευμένοι: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Share

Η νέα τηλεοπτική σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και τα τρέιλερ των σειρών που θα κάνουν πρεμιέρα σύντομα κυκλοφορούν, κάνοντας τους τηλεθεατές να αγωνιούν για τις εξελίξεις.

Ανάμεσα σε αυτές και η πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Η δραματική αστυνομική σειρά θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του καναλιού, τη σεζόν 2022-2023.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Βίκυ Μανώλη, ενώ το σενάριο ηΣωτηρία Ψευτούδη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Δημήτρη και της Άννας θα δούμε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ.

Δείτε το τρέιλερ:

Η υπόθεση της σειράς

Η δολοφονία ενός νεαρού κοριτσιού ενώνει τον δρόμο μιας δικηγόρου και ενός Εισαγγελέα. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που είναι γύρω τους. Αναζητώντας τον ένοχο και τα πραγματικά γεγονότα, όλοι παγιδεύονται μέσα στη δίνη μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων. Κανείς δεν είναι αθώος, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πόσα πρόσωπα μπορεί να έχει η αλήθεια και πόση οδύνη μπορεί να κρύβει μέσα της;

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

πηγή:πρώτο θέμα