Ηλεία

«Πάγωσε» το Νοσοκομείο Πύργου: Έφυγε το «χαμογελαστό» κορίτσι

Ακούστε το άρθρο

Το χαμόγελο της «έσβησε» από τη μια στιγμή στην άλλη. Κανείς από τους γιατρούς αλλά από τους συναδέλφους της νοσηλευτές στο Νοσοκομείο Πύργου και δη στο Αναισθησιολογικό Τμήμα όπου εργαζόταν, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Κατερίνα «έφυγε» τόσο  ξαφνικά και…άδικα. Πριν λίγες ημέρες ήταν μαζί τους, δούλευαν, αστειεύονταν και τώρα, έπρεπε να την αποχαιρετίσουν για πάντα.

Η Κατερίνα Παλαιολόγου, με καταγωγή από το Αίγιο, τα τελευταία χρόνια δούλευε στο Νοσοκομείο Πύργου. Πολύ γρήγορα κατάφερε να μπει στις καρδιές όλων, με την γλυκύτητα, την ευθύτητα, την αυθεντικότητα αλλά και την εργατικότητά της.  Οι συνάδελφοί της έγιναν η δεύτερη οικογένειά της και μαζί «έβγαζαν» τις δύσκολες βάρδιες στο Νοσοκομείο.

Μια ξαφνική αδιαθεσία την οδήγησε στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Οι γιατροί της συνέστησαν να απευθυνθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, αλλά οι γιατροί εκεί δεν πρόλαβαν να τη βοηθήσουν, αφού το πρωί της Δευτέρας άφησε την τελευταία της πνοή εκεί «χτυπημένη» από την επάρατο νόσο. Ο θάνατός της έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο Νοσοκομείο του Πύργου, με τους συναδέλφους και συνεργάτες της από όλα τα τμήματα, να μη μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» τόσο ξαφνικά, χωρίς να προλάβουν καν να την αποχαιρετίσουν.

Το τελευταίο αντίο

Χθες το μεσημέρι, αντιπροσωπεία από τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, παρακολούθησε τη νεκρώσιμη ακολουθία που τελέστηκε στο Αίγιο, καταθέτοντας στεφάνι στη μνήμη της Κατερίνας και εξέφρασε τα συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων της Κατερίνας στην οικογένειά της.

Όλη η επικαιρότητα