Κόσμος

Παιδοκτονία συγκλονίζει τη Συρία: Μητέρα χτύπησε μέχρι θανάτου τον ανήλικο γιο της

Σοκάρει η δολοφονία 15χρονου από την ίδια του τη μητέρα, η οποία αρχικά έβαλε τους φίλους του να του περάσουν χειροπέδες και στη συνέχεια τον χτύπησε με σιδερένιο σωλήνα στο κεφάλι, μέχρι να πεθάνει.
Ακούστε το άρθρο

Αποτρόπαιο έγκλημα με πρωταγωνίστρια μια μητέρα και θύμα τον 15χρονο γιο της συγκλόνισε τη Συρία. Μια μητέρα στο χωριό Al-Marah σκότωσε τον γιο της, χρησιμοποιώντας ένα σιδερένιο αντικείμενο με το οποίο τον χτύπησε στο κεφάλι, μέχρι να πεθάνει.

Σύμφωνα με το assawsana.com το Κέντρο Εγκληματικής Ασφάλειας Υπαίθρου της Δαμασκού, ενημερώθηκε για τη δολοφονία και μετέβη στην περιοχή, αντικρίζοντας το πτώμα του 15χρονου δεμένο και το κεφάλι του βαμμένο με αίμα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, οι υποψίες δημιουργήθηκαν για τη μητέρα του (Laila, H), η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο της Imran, αφού ζήτησε βοήθεια από τους φίλους του, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες χωρίς να γνωρίζουν την πρόθεσή της, καθώς τους είπε ότι θα τον παρέδιδε στην αστυνομία επειδή δεν την υπάκουε.

Αφού οι φίλοι του έφυγαν από το σπίτι, η μητέρα χτύπησε τον γιο της στο κεφάλι με έναν σιδερένιο σωλήνα, μέχρι που πέθανε.

Οι τρεις φίλοι του θύματος, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες, συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους στην οποία προχώρησαν μετά από αίτημα της μητέρας του, χωρίς να γνωρίζουν ότι θα τον σκότωνε.

Όλη η επικαιρότητα