Lifestyle

Παίκτης του Survivor θα είναι υποψήφιος στις εκλογές

Όπως εξήγησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αχαρνών.
Ακούστε το άρθρο

Αλλαγή πορείας για τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star και την επιστροφή του στην Ελλάδα, άφησε πίσω του τους στίβους μάχης στον Αγιο Δομίνικο και δηλώνει έτοιμος να ριχτεί στον στίβο της πολιτικής.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star είχε εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο χωρίς να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του, ενώ σε συνέντευξή που παραχώρησε στη συνέχεια είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ένιωθε ανεπιθύμητος στην ομάδα του.

Πλέον, ο Κώστας Παπαδόπουλος φαίνεται πως έχει αφήσει όλα αυτά πίσω του, και μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρωινό μας» αποκάλυψε τα νέα του βήματα στο χώρο της πολιτικής.

«Ο δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor»

Όπως εξήγησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αχαρνών.

«Ο δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor. Από το συμβούλιο του νησιού πας στο συμβούλιο του δήμου, η προσφορά στην καλύβα σου είναι η προσφορά στην κοινωνία. Τιμή μου που μου έκανε την πρόταση ο δήμαρχος. Είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν να κατέβω για δημοτικός σύμβουλος και είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην παράταξη. Είναι ένας δήμος που θέλει στήριξη, μακάρι να μου δοθεί η δυνατότητα να μπορέσω να βοηθήσω. Το όραμά μου είναι η προσφορά, θέλω να βοηθήσω τους συμπολίτες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor All Star αναφέρθηκε και στην επιθυμία του πρώην συμπαίκτη του, Σπύρου Μαρτίκα, να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ αποκάλυψε πως αντίστοιχες βλέψεις έχει και η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη.

«Δεν έχω πολλούς haters, αλλά η κάθε κίνηση και δράση φυσικά θα δημιουργήσει και haters αλλά και αυτούς που θα σε αγαπήσουν», σχολίασε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Κώστας Παπαδόπουλος, αναφορικά με το αν περιμένει ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Όλη η επικαιρότητα