Προγνωστικά

Παίρνει‌ ‌το‌ ‌ντέρμπι‌ ‌η‌ ‌Εφές,‌ ‌έχει‌ ‌αξία‌ ‌το‌ ‌G/G‌ ‌στο‌ ‌FA‌ ‌Cup‌ ‌

Τα πιο έγκυρα προγνωστικά για ποδόσφαιρο (και όχι μόνο)!
Ακούστε το άρθρο

Η Κανονική διάρκεια στην Ευρωλίγκα οδεύει προς το τέλος της. Στην Κωνσταντινούπολη, διεξάγεται το κρίσιμο ντέρμπι Εφές – Φενέρ, αμφότερες «μάχονται» για την είσοδο στην οκτάδα. 

Στην Αγγλία, η Έβερτον υποδέχεται την υποδεέστερη Μπόρεχαμ, στα πλαίσια του Κυπέλλου. Χθες, to g/g επιβεβαιώθηκε σε όλα τα ματς του συγκεκριμένου θεσμού, ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο και απόψε.

Τα πιο έγκυρα προγνωστικά για ποδόσφαιρο (και όχι μόνο)!

  1. Έβερτον – Μπόρεχαμ Γουντ (22:15)

Σε μόνο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, η Έβερτον φιλοξενεί την Μπόρεχαμ Γουντ στο «Γκούντισον Παρκ» και είναι το φαβορί για την πρόκριση. Πάντως, τα «ζαχαρωτά» έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην παραμονή, στην Premier League, καθώς βρίσκονται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά της, η Μπόρεχαμ Γουντ αγωνίζεται στην 5η κατηγορία, ούσα στην 4η θέση της κατάταξης. Θα επιδιώξει την έκπληξη, ενώ μετράει 5 προκρίσεις μέχρι στιγμής στη σεζόν, στο θεσμό του Κυπέλλου Αγγλίας.

  Η Έβερτον έχει τη δυνατότητα διάκρισης στο FA Cup και δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και ένα γκολ μπορούν να το σημειώσουν. Το G/G συναντάται σε ελκυστικές αποδόσεις και ποντάρεται σε απόδοση 2.62.

  1. Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε (19:30)

Δεν είναι μόνο το ντέρμπι της Τουρκίας, αλλά και ένας κομβικός αγώνας για την πρόκριση στην οκτάδα. Η 7η Αναντολού Εφές (13-12) κοντράρεται με τη 10η Φενέρμπαχτσε (12-12) και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της στη φετινή διοργάνωση απέναντι στην ομάδα του Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς, καθώς είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 89-84 εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια του στην Ευρωλίγκα, ενώ η φιλοξενούμενη προέρχεται από δύο σερί ήττες στο θεσμό. 

Η Εφές με τρεις σερί νίκες επί της Φενέρ ανεξαρτήτως διοργάνωσης είναι το φαβορί για την επικράτηση, ενώ τα 10 τελευταία μεταξύ τους ματς είχαν σκορ πάνω από 155 πόντους. Ποντάρουμε στη νίκη των γηπεδούχων με Οver 152,5 και απόδοση 2.04.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

Όλη η επικαιρότητα