Ελλάδα

Πακιστανοί απήγαγαν ομοεθνή τους και ζητούσαν λύτρα από τον αδερφό του

Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης έπειτα από διερεύνηση καταγγελίας και οργανωμένη επιχείρηση εντόπισαν και συνέλαβαν δύο άτομα που εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης σε βάρος ενός 31χρονου Πακιστανού.

Πρόκειται για δύο ομοεθνείς του θύματος, ηλικίας 36 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη επίσης ομοεθνών συνεργών τους, ηλικίας 29 και 31 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή, εκβίαση και απλή σωματική βλάβη.

Προηγήθηκε καταγγελία του 22χρονου αδερφού του θύματος, σύμφωνα με την οποία μέλη εγκληματικής ομάδας κρατούσαν παράνομα σε αποθήκη περιοχής της Σίνδου – Θεσσαλονίκης τον 31χρονο αδερφό του, στους οποίους κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης το μεσημέρι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αστυνομικοί εντόπισαν την αποθήκη στην προαναφερόμενη περιοχή, όπου βρισκόταν κλειδωμένος ο 31χρονος, τον οποίο και απελευθέρωσαν, ενώ ταυτόχρονα συνέλαβαν και τους δύο αλλοδαπούς δράστες.

Σημειώνεται ότι και τα δύο αδέρφια, υπέστησαν σωματικές βλάβες από τους συλληφθέντες, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα