Ηλεία

Καταστράφηκε ολοσχερώς οικία στη Παλαιά Μανωλάδα – «Δεν πρόλαβε να τη χαρεί!»

Η φωτιά έγινε άμεσα αντιληπτή από ανθρώπους κοντά στη μονοκατοικία, καθώς ο ιδιοκτήτης του απουσίαζε τη στιγμή που αυτή ξεκίνησε.
Ακούστε το άρθρο

«Άσχημο παιχνίδι» φαίνεται πως επεφύλασσε η μοίρα σε ένα κάτοικο της Παλαιάς Μανωλάδας, ο οποίος δεν πρόλαβε να χαρεί το σπίτι που είχε αγοράσει προ μερικών ημερών εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και προκάλεσε ολοκληρωτική καταστροφή.

Η φωτιά έγινε άμεσα αντιληπτή από ανθρώπους κοντά στη μονοκατοικία, καθώς ο ιδιοκτήτης του απουσίαζε τη στιγμή που αυτή ξεκίνησε.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 οχήματα από την Π.Υ. Λεχαινών και 1 από την Αμαλιάδα, με συνολικά 8 πυροσβέστες, οι προσπάθειες των οποίων ωστόσο δεν είχαν επιτυχία μιας και το σπίτι έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο αναπληρωτής διοικητής Θοδωρής Λάττας.

Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε αγοράσει το σπίτι σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο βρέθηκε άμεσα και το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Λεχαινών, προκειμένου να ελέγξει το σημείο και να βγάλει τις επόμενες μέρες το πόρισμα που θα αναφέρει τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Όλη η επικαιρότητα