Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Ζήτημα χρόνου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του βιαστή με το τατουάζ

Ήδη στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς έχει προσέλθει μία γυναίκα που όπως ισχυρίζεται ότι πριν μερικούς μήνες είχε δεεχθεί σεξουαλική επίθεση το οποίο προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά του φερόμενου «βιαστή με το τατουάζ».
Ακούστε το άρθρο

Ζήτημα χρόνου να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο καθώς η Αστυνομία εκτιμά ότι είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των γυναικών που έχουν πέσει θύμα του 45χρονου.

Ήδη στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς έχει προσέλθει μία γυναίκα που όπως ισχυρίζεται ότι πριν μερικούς μήνες είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση το οποίο προσομοιάζει στα χαρακτηριστικά του φερόμενου «βιαστή με το τατουάζ».

Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της αρπαγής, της απόπειρας βιασμού 34χρονης γυναίκας και για απόπειρα βιασμού ακόμη μιας γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Ο 45χρονος, βρέθηκε χθες Τρίτη (1/11) ενώπιον της πρώτης ανακρίτριας και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 12:00. Για την ώρα δεν έχει οριστεί δικηγόρος για τον άνδρα.

Ο 45χρονος είχε διαφύγει στην πατρίδα του την Αλβανία, τέσσερις ημέρες μετά τις επιθέσεις στο Παλαιό Φάληρο.

Η Ασφάλεια τον είχε ταυτοποιήσει από τα βίντεο που τον είχαν καταγράψει και από τις περιγραφές των δυο θυμάτων του και είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος είχε βρεί καταφύγιο σε διαμέρισμα στην Αυλώνα όπου έγινε επιχείρηση των αλβανικών αρχών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος σε επικοινωνίες του με τον Αλβανό ομόλογό του είχε ζητήσει τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών για τον εντοπισμό του 45χρονου. Γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα ο κατηγορούμενος παραδόθηκε σε έλληνες αστυνομικούς στο μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς. Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και παραπέμπεται ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Πηγή: ertnews.gr

Όλη η επικαιρότητα