Αθλητισμός

Πάλη: Ρεκόρ συμμετοχών στο φετινό Olympia Camp

Ακούστε το άρθρο

Θεσμός πλέον το Olympia Camp στην συνείδηση προπονητών και αθλητών της πάλης. Ο συνδυασμός διακοπών, εξειδικευμένης προπόνησης και διαφόρων δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας έχει ευεργετικά αποτελέσματα τόσο στους αθλητές όσο και στους προπονητές, οι οποίοι απαλλαγμένοι από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις απολαμβάνουν την καλοκαιρινή αυτή εμπειρία.

Η πρωτοβουλία που πήρε πριν από τέσσερα χρόνια ο προπονητής του Π.Σ. Τιτάν Πύργου, Αλέξης Κολιτσόπουλος, με αυξανόμενο κάθε φορά αριθμό συμμετεχόντων σωματείων, έχει πλέον παγιωθεί στη συνείδηση της αθλητικής κοινότητας της πάλης.

Ο εμπνευστής του θεσμού Αλέκης Κολιτσόπουλος μιλώντας στο palema.gr δήλωσε:

«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά υποδεχόμαστε συναδέλφους προπονητές και αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών -που φέτος ξεπερνούν τους 180- στην ευλογημένη γη της Αρχαίας Ολυμπίας.

Για την υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος της πάλης έχουμε φέτος μαζί μας τους: Παράσχο Δεσκουλίδη, Απόστολο Μανουηλίδη, Χρήστο Γκίκα, Σοφία Καμπανάρη, Βλαδίμηρο Σιδηρόπουλο, Ρολάν Μακρίδη, Ανέστη Σοφιανίδη, Χαρίλαο Χονδρονάσιο, Βασίλειο Μότσιο και Χαράλαμπο Κουκλίδη».

Η χρονιά αυτή αποτελεί μια πρωτιά για τα σωματεία της Κρήτης, καθώς 15 παιδιά από δύο σωματεία της Μεγαλονήσου ταξίδεψαν έως την Πελοπόννησο για να απολαύσουν την εμπειρία. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παρασχός Δεσκουλίδης, ο οποίος συνόδευσε τα παιδιά, δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος από τις ιδανικές συνθήκες που βρήκαμε εδώ στην κατασκήνωση, καθώς και την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους προπονητές.

Μεταξύ των παιδιών που αξιοποίησαν την δυνατότητα που δίνουν κάθε καλοκαίρι τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας για δωρεάν διακοπές, είναι και αθλήτριες και αθλητές υψηλών διακρίσεων απ’ όλη την Ελλάδα.».

Οι συμμετέχοντες αθλητές και συμμετέχουσες αθλήτριες είναι μέλη των κάτωθι σωματείων:

  1. Παλ.Ευ.Ε (Ηρακλείου),
  2. Α.Π.Ο. Ρεθύμνου,
  3. Λεωνίδας Σπάρτης,
  4. Π.Σ. Σπάρτης,
  5. Αριστόδημος Μεσσήνης,
  6. Τιτάν Πύργου,
  7. Άτλας Καλλιθέας,
  8. Δίας Αχαρνών,
  9. Π.Σ. Άνω Λιοσίων «Ο Πηλέας»,
  10. Π.Σ. Κορωπίου,
  11. Εθνικός Γ.Σ.,
  12. Θησέας Περιστερίου,
  13. Π.Σ. Άνω Λιοσίων Ευπιρίδαι
  14. Π.Σ. «Άρκων»,
  15. Φιλαθλητικός Χαϊδαρίου,
  16. Παναθηναϊκός Α.Ο.,
  17. Π.Α.Α.Π. Ογχηστός,
  18. Α.Σ. Τρικάλων,
  19. Π.Σ. Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων»,
  20. Άρης Θεσσαλονίκης,
  21. Δημοκρίτειο Κομοτηνής

Όλη η επικαιρότητα