Γ Εθνική

Παλληξουριακός – Αστέρας Αμαλιάδας 0-4: Πλησίασε την κορυφή

Ακούστε το άρθρο

Η ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας πέρασε πολύ πιο εύκολα από το τελικό 4-0 από τον Άγιο Αντώνιο της Κεφαλονιάς χθες το απόγευμα, δείχνοντας ότι δίκαια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας βέβαια τα αυτιά της «καρφωμένα»  στον Πύργο, χαμογελώντας στο τέλος φυσικά, καθώς μείωσε σε 2 βαθμούς την απόσταση από το πρωτοπόρο Βλαχιώτη. Ο Σούλης Παπαδόπουλος πέρασε από την πρώτη κιόλας στιγμή την φιλοσοφία του στην ομάδα και αυτή απέδωσε καρπούς πολύ νωρίς.

Η εικόνα και τα γκολ του ματς!

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Κέρι έκανε την… βόλτα του έξω από την περιοχή του Σκαμαντζούρα, δεν τον μάρκαρε κανένας και αυτός με δυνατό σου νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας νωρίς-νωρίς το 1-0 για τον Αστέρα διώχνοντας το όποιο άγχος.Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν φάτσα με το δεύτερο γκολ. Ο Κέρι θα βγάλει μπροστινή μπαλιά στον Τόρες, αυτός θα πλασάρει τον Σκαμαντζούρα στην έξοδό τους, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από την εστία του. Στο 28 ο Παπαδόπουλος θα βγάλει επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά, ο Κέρι θα κάνει την κεφαλιά, αλλά ο Σκαμαντζούρας θα πέσει και θα μπλοκάρει την μπάλα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο ματς ουσιαστικά θα τελειώσει. Μια έξυπνη μπαλιά του Μαρουκάκη θα βγάλει τετ-α-τετ τον νεοαποκτηθέντα Μπουντόπουλο,  και αυτός δεν θα δυσκολευτεί με πλασέ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 33 ήταν η σειρά του Μπουντόπουλου να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά, όμως το σουτ του Κέρι θα περάσει ελάχιστα έξω από την εστία των γηπεδούχων. Στο 38 σε φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ του Σκαμαντζούρα και αλλεπάλληλα σουτ, ο Μπουντόπουλος θα στείλει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια θα απομακρύνουν οι παίκτες του Παλληξουριακού. Στο 39 και στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ο Μπράτι θα βρει τον Λυκούδη μέσα στην περιοχή πλάγια δεξιά, αυτός θα κάνει το σουτ, ωστόσο η μπάλα θα πάει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Τσάμη. Με 2-0 υπέρ του Αστέρα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Με το ματς να τελειώνει  ουσιαστικά στο 53΄, όταν ο Κυριάκος με πλασέ θα γράψει το 0 – 3, για να έρθει στο 65΄ο Τόρες να διαμορφώσει το τελικό 0 – 4!

Παλληξουριακός: Σκαμαντζούρας, Αραβαντινός, Ζερβός, Πολυδωράτος, Λουλούδας, Λυκούδης, Κόμητας, Βαλέντης (46΄Κάρα), Πολλάκης (63΄Α. Βαλέντης), Μπράτι (46΄Αντωνάτος), Χασάι.

 

 

Αστέρας: Τσάμης, Μπουντόπουλος (61΄Μπαρμπαρούσης), Παπαδόπουλος, Ρόβας (88΄Μπουτσικάκης), Παγώνης, Ενγκουέμ, Κυριάκος, Μπανούσης, Μαρουκάκης (67΄Κασνέτση), Κέρι, Τόρες (80΄Αντωνόπουλος).

Η Βαθμολογία (σε 12 αγώνες)

Αστέρας Βλαχιώτη      28     21-8

——————————————

Αστέρας Αμαλιάδας   26       25-9

Πανηλειακός               22     17-7

Καλαμάτα                   22       12-3

Παναρκαδικός            19        13-9

ΠΑΟ Βάρδας              17     8-9

Τσικλητήρας               16       10-8

——————————————

Ζάκυνθος                    15       15-13

Διαγόρας Βραχν.        15      14-13

Αχαϊκή                       13       9-12

Παλληξουριακός        7       7-28

Λεωνίδιο                    0      3-32

* Υποβιβάζονται οι πέντε τελευταίοι του Ομίλου

Η επόμενη 13η αγωνιστική – Κυριακή 21 Ιανουαρίου (ώρα 3.00)

Αστέρας Αμαλιάδας – Παναρκαδικός

Καλαμάτα – Πανηλειακός

Αστέρας Βλαχιώτη – ΠΑΟ Βάρδας

Τσικλητήρας Πύλου – Διαγόρας Βραχνείκων

Αχαϊκή – Ζάκυνθος

Λεωνίδιο – Παλληξουριακός

Όλη η επικαιρότητα