Γ Εθνική

Παλληξουριακός – Πανηλειακός 0-4: Πήγε, είδε, νίκησε!

Ακούστε το άρθρο

Την διαφορά κλάσης που τον χωρίζει με τον Παλληξουριακό και το γνωρίζαμε και πριν την έναρξη του ματς, επιβεβαίωσε στην Κεφαλονιά ο Πανηλειακός, ο οποίος επικράτησε με 4-0 επί του αντιπάλου του και πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη φετινή του νίκη, και μάλιστα εκτός έδρας.

Σκόρερ για το συγκρότημα του Γ. Κούτση που δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού οι Κρεββατάς  (2 γκολ), Ντάνκουα και Σωτηρόπουλος.

Ο αγώνας

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στην χθεσινή αναμέτρηση και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησαν, όταν στο 12’ μετά από σέντρα του Ντάνκουα, ο Κρεββατάς έστειλε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.Ο Πανηλειακός συνέχισε να έχει την υπεροχή των κινήσεων και στο 35’ ξανά ο Κρεββατάς με νέα κεφαλιά, αυτή τη φορά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη, έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Ληξουρίου, με το 0-2 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Πανηλειακός έφτασε σε δυο ακόμα τέρματα. Το 0-3 διαμορφώθηκε από το δυνατό σουτ του Ντάνκουα στο 51’, ενώ στο 59’ ο Σωτηρόπουλος με νέο δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σκαμαντζούρας, Ζάβαλης, Πολυδωράτος, Λουλούδας, Λυκούδης, Κομήτας, Καράι (60’ Μπράτι), Αντωνάτος Η., Ζερβός (Βαλέντης Ε.), Βαλέντης Α.(60’ Πολλάκης Γ.), Αντωνάτος Κ.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Σέου, Λεβέντης (71’ Μπουρνέλης), Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης (75’ Γεωργακόπουλος), Σωτηρόπουλος (63’ Σκοζάι)

 

Όλη η επικαιρότητα