Ηλεία

PALSO Ηλείας : «Η γνώση ξένων γλωσσών είναι το διαβατήριο για ένα καλύτερο μέλλον »

Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν από το PALSO Ηλείας οι βραβεύσεις των κέντρων ξένων γλωσσών του νομού..

Τους αριστούχους μαθητές των κέντρων ξένων γλωσσών του νομού Ηλείας – μελών του συλλόγου – επιτυχόντες στις εξετάσεις πιστοποίησης  γλωσσομάθειας PALSO και NOCΝ της σχολικής περιόδου 2018-19,  βράβευσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών νομού Ηλείας, στην καθιερωμένη εκδήλωση PALSO DAY που έγινε το Σάββατο στο συνεδριακό κέντρο της περιφερειακής ενότητας Ηλείας.

Το παρών έδωσε και αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

 

Η κα. Χριστίνα Λαμπροπούλου πρόεδρος του PALSO Ηλείας τόνισε για την εκδήλωση βράβευσης των παιδιών. 

«Ο σύλλογος ιδιοκτητών Ξένων γλωσσών νομού Ηλείας διοργανώνει για 20 χρόνια αυτή την μεγάλη γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός για το νομό μας. Πρόκειται για το PALSO DAY όπου βραβεύουμε με μεγάλη επιτυχία 420 μαθητές μας, που είναι από τα μέλη μας τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών του νομού. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους μαθητές για την επιτυχία τους και συγχαρητήρια για όλα αυτά που κάνουν. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συναδέλφους που με μεγάλο ζήλο και μεγάλη αγάπη στα οργανωμένα σχολεία, κάνουν σωστή δουλειά και βοηθούν έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτούν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας, τόσο χρήσιμα για το μέλλον τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εμπιστεύονται τα οργανωμένα κέντρα ξένων γλωσσών του νομού μας, καλή χρονιά σε όλους με πολλές επιτυχίες και παιδιά πάντα να ονειρευόμαστε».

 

Ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος από την πλευρά του τόνισε.

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να συγχαρώ τα παιδιά για την μεγάλη τους προσπάθεια, να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, γιατί η γνώση είναι δύναμη, είναι πλούτος και όλοι ξέρουν ότι η γνώση είναι απαραίτητο εφόδιο στη σύγχρονη κοινωνία της παγκοσμιοποίησης. Να είστε σίγουροι ότι είναι μία γνώση που θα βρίσκεται πάντα μπροστά σας, σε κάθε βήμα της ζωής σας. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τους καθηγητές σας γιατί είναι αυτοί που σας έδειξαν το δρόμο, είναι αυτοί στους οποίους ανήκουν πολλά συγχαρητήρια, όπως επίσης και στους γονείς σας που έκαναν πολλές θυσίες για να τα καταφέρετε».

Ο βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης στην ομιλία του ανέφερε.

«Θέλω να συγχαρώ και εγώ το σύλλογο για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση, που είναι ουσιαστικά η αναγνώριση της προσπάθειας και της δικής σας, αλλά και των γονέων και των εκπαιδευτικών σας. Η γνώση είναι παγκόσμια, εξελίσσεται ραγδαία και η γνώση ξένων γλωσσών πλέον είναι απαραίτητο εφόδιο και εργαλείο σε ένα κόσμο που δεν έχει πλέον σύνορα. Θέλω να έχετε ένα μέλλον με τις πιο αισιόδοξες προοπτικές, να είστε βέβαιοι ότι αφού φτάσατε ως εδώ, μπορείτε να φτάσετε ακόμη μακρύτερα και βεβαίως όλες οι επιτυχίες είναι μπροστά σας, να μην βάζετε κανένα πήχη στις φιλοδοξίες σας».

 

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος τόνισε από την πλευρά του.

«Θα ήθελα προσωπικά να συγχαρώ όλους εσάς τους μαθητές για την επιτυχία σας και θέλω να σας διαβεβαιώσω ως παιδί και εγώ εκπαιδευτικών, ότι γι’ αυτή η επιτυχία σας που είναι και επιτυχία των οικογενειών σας, είναι απόλυτα χαρούμενοι και υπερήφανοι και οι καθηγητές σας. Γιατί στην δικιά σας επιτυχία συνέβαλαν και αυτοί, αφού έβαλαν ένα σημαντικό λιθαράκι. Να έχετε πάντα επιτυχίες, πρόοδο, προκοπή, και ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά».

Ακόμη ο Σπύρος Βασιλείου αντιδήμαρχος Πηνειού ανέφερε στην δήλωση του.

«Σήμερα εδώ οι κόποι σας αποφέρουν καρπούς, νιώθω ευτυχής που είμαι κοντά στην νεολαία, να ακούτε τους καθηγητές σας και τους γονείς σας, που είναι οι δυο στυλοβάτες της πορείας σας και μέσα από αυτούς θα πάρετε περισσότερα εφόδια για να καταξιωθείτε στην κοινωνία».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Θοδωρής Ντοάς εκ μέρους του βουλευτή κ. Διονύση Καλαματιανού.

Όλη η επικαιρότητα