Ηλεία

PALSO Ηλείας: Βραβεύει τους μαθητές που αρίστευσαν στις εξετάσεις πιστοποίησης γλωσσομάθειας

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο της περιφερειακής ενότητας Ηλείας..

 

Τους αριστούχους μαθητές των κέντρων ξένων γλωσσών του νομού Ηλείας – μελών του συλλόγου – επιτυχόντες στις εξετάσεις πιστοποίησης  γλωσσομάθειας PALSO και NOCΝ της σχολικής περιόδου 2018-19, θα βραβεύσει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών νομού Ηλείας, στην καθιερωμένη εκδήλωση PALSO DAY που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

To ραντεβού έχει δοθεί στις 5.00 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, ενώ το παρών θα δώσει και αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Οι βραβεύσεις

Θα βραβευτούν συνολικά 404 αριστούχοι μαθητές, ενώ ειδική βράβευση θα γίνει για τους μαθητές που πέτυχαν το απόλυτο «ΑΡΙΣΤΑ» με βαθμό «100» στις εξετάσεις.

Σε όλους τους μαθητές που θα παρευρεθούν θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το σύλλογο, ενώ μετά την απονομή θα πραγματοποιηθεί και κλήρωση με πλούσια δώρα.

Ενημέρωση για τα μέλη

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο καφέ «Ακροβάτης» στην κεντρική πλατεία Πύργου

Όλη η επικαιρότητα