Ποδόσφαιρο

Παμπελοποννησιακό Πρωτάθλημα Βετεράνων Παλαίμαχων: Σέντρα στις 5/12 µε την συµµετοχή και της Ανδραβίδας

Θα πάρουν μέρος Τρίπολη, Σπάρτη, Μεσσηνία, Ναύπλιο, Ίσθμια, Ζάκυνθος, Βόρειας Κυνουρίας, Σοφικό, Ανδραβίδα και φυσικά η Πάτρα.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Συλλόγου Παλαιμάχων Πάτρας και υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αχαΐας, θα διοργανωθεί το Παμπελοποννησιακό Πρωτάθλημα Βετεράνων Παλαίμαχων, με τη συμμετοχή ομάδων κι από άλλες πόλεις.

Σε αυτό θα πάρουν μέρος Τρίπολη, Σπάρτη, Μεσσηνία, Ναύπλιο, Ίσθμια, Ζάκυνθος, Βόρειας Κυνουρίας, Σοφικό, Ανδραβίδα και φυσικά η Πάτρα.

Η σέντρα του πρωταθλήματος έχει οριστεί να γίνει στις 5 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022 με συνολικές αγωνιστικές τις 18.

Οι ομάδες παλαιμάχων που θα πάρουν μέρος και κυρίως αυτές που έχουν κληρωθεί να αγωνιστούν στην έδρα τους, θα έχουν την ευθύνη της διαιτητικής τριάδας –με δικά τους τα έξοδα διαιτησίας-, σε κάθε παιχνίδι θα παρίστανται και ιατρός αγώνα, ενώ θα είναι υπεύθυνοι οι εκπρόσωποί τους να βρουν γήπεδο διεξαγωγής αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δύο ποδοσφαιριστές ηλικίας έως 40 ετών, με το ρόστερ των ομάδων, να μην ξεπερνά τους 25 ποδοσφαιριστές, έχοντας δικαίωμα αλλαγών τους 14 εάν και εφόσον το επιθυμούν, ενώ το κάθε δυναμικό ομάδας δεν θα ξεπερνά τα 40 άτομα.

Ακόμη όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λάβουν μέρος με τους Βετεράνους Παλαίμαχους, θα πρέπει να φέρουν κάρτα υγείας, προκειμένου να αγωνιστούν.

Όλη η επικαιρότητα