Αθλητισμός

Παμβουπρασιακός: Την Τετάρτη 27/9 στη Βάρδα με τη Νίκη Βόλου

Παρόντες οι Μικελάτος,Τσεκούρας στο παιχνίδι της Κυριακής με Εράνη
Ακούστε το άρθρο

Για την ερχόμενη Τετάρτη ορίστηκε από την ΕΠΟ το παιχνίδι, όπως και όλα τα παιχνίδια, της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Παμβουπρασιακό και Νίκη Βόλου. Λόγω του ότι η Νίκη Βόλου προέρχεται από τη Σούπερ Λιγκ 2, αλλάζει η έδρα και έτσι αντί για τους Θεσσαλούς, γηπεδούχοι θα είναι οι Ηλείοι.

Το παιχνίδι, θα διεξαχθεί στο «Γρηγόριος Καλάκος» της Βάρδας, το γήπεδο «στολίδι» της Ηλείας. Μια ιδιαίτερη στιγμή για τη Βάρδα και ολόκληρη τη Βουπρασία. Και βέβαια για την Ηλεία, η οποία πολύ σπάνια τα τελευταία χρόνια έχει την ευκαιρία να φιλοξενεί ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, σε τόσο προχωρημένες φάσεις του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Απέκτησε δανεικό τον Κώστα Τσεκούρα

Στην ανακοίνωση της απόκτησης με τη μορφή δανεισμού από τον Δαβουρλή του Κώστα Τσεκούρα, προχώρησε ο Παμβουρπασιακός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, είναι αδερφός του Μάκη Τσεκούρα, τερματοφύλακα της ομάδας. Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Κώστα Τσεκούρα. Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ, αδερφός του τερματοφύλακα του ΠΑΟΒ, Μάκη Τσεκούρα, ήρθε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από τον Δαβουρλή Κ.’92 της Αχαΐας. Ο νεαρός και συνάμα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει υπάρξει μέλος και της Μικτής Αχαΐας, ενώ παλιότερα είχε δοκιμαστεί και στον Παναθηναϊκό. Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ εύχεται στον Κ. Τσεκούρα υγεία και πρόοδο στο άθλημα που αγαπά, μέσα από την ομάδα μας. Παράλληλα, ευχαριστεί το σωματείο Δαβουρλής Κ.’92 για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».

Δεν απέφυγε τα χειρότερα ο Πολίτης

Ρήξη πρόσθιου χιαστού έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Πολίτης. Και έτσι παρά την αρχική εκτίμηση, ότι δεν συνέτρεχε κάποιος λόγος ανησυχίας, ο ποδοσφαιριστής των Ταύρων θα μείνει αρκετούς μήνες έξω, ο ακριβής προσδιορισμός των οποίων εξαρτάται από το διάστημα που θα χρειαστεί της αποκατάστασης, η οποία μόνο με χειρουργική επέμβαση μπορεί κατά τα φαινόμενα να γίνει. Στον Παμβουπρασιακό, περιμένουν και την επίσημη έκθεση, ώστε να διαπιστώσουν τον βαθμό, αν είναι δηλαδή μερική ή ολική και να διαπιστώσουν αν έχει πειραχθεί και ο μηνίσκος. Ανεξαρτήτως αυτού, μιλάμε για σοβαρή ζημιά, αλλά και για μια σοβαρή απώλεια για την ομάδα.

Παρόντες οι Μικελάτος, Αδάμ Τσεκούρας

Στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, θα είναι παρόντες και οι Δημήτρης Μικελάτος και Αδάμ Τσεκούρας, οι οποίοι απέναντι στη Μολδαβία, ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Beach Soccer γι’ αυτή τη φάση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Όλη η επικαιρότητα