Παναχαϊκή: Αναλαμβάνει ο Ηλείος Σάκης Καλογερόπουλος!

Σύμφωνα με δημοσίευμα  από την Πάτρα , ο Ηλείος Σάκης Καλογερόπουλος,  θα είναι εκτός απροόπτου,  ο νέος ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής καθώς επήλθε συμφωνία με τους μετόχους της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. 

Ο Ελληνοσουηδός επιχειρηματίας θα αναλάβει τις επόμενες ημέρες την ιδιοκτησία της Παναχαϊκής,  ενώ διαψεύδονται οι συζητήσεις με τον Παύλο Μυροφορίδη για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα του παραχωρήσουν τις μετοχές τους,  ώστε να αποκτήσει την πλειοψηφία του μετοχικού πακέτου ή αν θα αποκτήσει μετοχές μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η οποία θα γίνει στις 29 Μαΐου στη Γενική Συνέλευση.Οι συζητήσεις των μετόχων της Αχαϊκής ΠΑΕ με τους Ελληνοσουηδούς επενδυτές , σύμφωνα  με  τα δημοσιεύματα των Πατρινών εφημερίδων, βρίσκονται στην τελική ευθεία. Όλα δείχνουν πως θα υπάρξει deal και η πατρινή ομάδα θα αλλάξει σελίδα, μπαίνοντας σε μια νέα εποχή με θεαματικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Όχι μόνο στα διοικητικά, αλλά και σε ό, τι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι Ελληνοσουηδοί επενδυτές έχουν έτοιμο αγωνιστικό πλάνο για την Παναχαϊκή με πρωταγωνιστικό ρόλο, και  προπονητή που προέρχεται από την Σουηδία. Και το όνομα αυτού, Νεμάνια Μιλιάνοβιτς.  Γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1971 ο Σερβοσουηδός προπονητής κοουτσάρει την AFC Eskilstuna (ομάδα α΄ κατηγορίας) από τον περασμένο Γενάρη, ενώ πιο παλιά εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στη Σουηδία στην Σιριάνσκα και ως ασίσταντ κόουτς στην Έλφσμποργκ. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Έλφσμποργκ (1990-96, 1999-2000), την Χέρκουλες (1996-99) και την Σαλαμάνκα (1998).

                          Από  το Δήμο  Πηνειού η καταγωγή του!

Ο  Σάκης  Καλογερόπουλος  έλκει την καταγωγή του από το Δήμο Πηνειού, καθώς  ο πατέρας του κ. Θύμιος Καλογερόπουλος έλκει  την καταγωγή του από τη Λυγιά του Βαρθολομιού, ενώ η μητέρα του από τον Κόροιβο της Γαστούνης και το γένος Μουλά!  Και οι δυο ως συνταξιούχοι σήμερα, διαμένουν μόνιμα στη Γαστούνη!