Ποδόσφαιρο

Παναχαϊκή: Και επίσημα βασικός μέτοχος ο Ηλείος Δ. Καλογερόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή Γ.Ε. 1891 ανακοινώσε ότι κατατέθηκαν στα γραφεία της συμφωνητικά μεταβίβασης μετοχών που αντιστοιχούν σε ποσοστό 51,18 % του μετοχικού κεφαλαίου.

Με τα συμφωνητικά αυτά, μεταβιβάστηκε ποσοστό 51,18 % των μετόχων και συνεπώς βασικός μέτοχος  της ΠΑΕ καθίσταται πλέον ο κος Διονύσιος Καλογερόπουλος του Ευθυμίου.

Θυμίζουμε πως, όπως είχατε διαβάσει και σε προηγούμενο φύλλο, ο νέος μεγαλομέτοχος της Πατρινής ομάδας έλκει την καταγωγή του από την Ηλεία και συγκεκριμένα τον Δήμο Πηνειού, καθώς  ο πατέρας του κ. Θύμιος Καλογερόπουλος κατάγεται από τη Λυγιά του Βαρθολομιού, ενώ η μητέρα του από τον Κόροιβο της Γαστούνης και το γένος Μουλά!  Και οι δυο ως συνταξιούχοι σήμερα, διαμένουν μόνιμα στη Γαστούνη!

Ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Σάκης Καλογερόπουλος μίλησε στο Liga News για τον λόγο που επέλεξε την Παναχαϊκή αλλά και τα σχεδία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιατί επέλεξες την Παναχαϊκή:

«Έχω μεγαλώσει στην Ηλεία και μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η Παναχαϊκή έχει κόσμο, είναι μεγάλη ομάδα και άμα την διαχειριστούμε σωστά μπορούμε να την οδηγήσουμε στην Α’ Εθνική. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ήδη έχουμε κάνει προτάσεις σε Πατρινούς (στους Γιώργος Αποστολόπουλος και Τάκη Κυριακόπουλο) να μείνουν στην ομάδα και να μας βοηθήσουν με την εμπειρία τους».

Ποιά είναι τα σχέδια σου και ποιοί οι “συμπαίκτες” σου; 

«Αρχικά θέλουμε να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Η ομάδα να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν με στόχο την πρώτη πεντάδα στην Super League 2, και εν συνεχεία να βάλουμε στόχο τα επόμενα χρόνια να ανέβουμε στην Super League 1. Αυτή τη στιγμή μπροστάρης είμαι εγώ ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από άλλους επιχειρηματίες Ελληνοσουηδούς που με εμπιστεύονται και πιστεύουν στο πλάνο μου».

Για τον άνθρωπο που κατέχει και με τη βούλα πλέον το πλειοψηφικό πακέτο της μεγαλύτερης ομάδας στην Πάτρα, είναι γεγονός πως ελάχιστα πράγματα έχουν βγει προς τα έξω για την ταυτότητα του, κάτι που είναι άξιο αναφοράς για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ακόμα και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ξεκίνημα εποχής Καλογερόπουλου, είναι χωρίς τη φωτογραφία του.

Γι’ αυτό και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η Συνέντευξη Τύπου που είναι πιθανό ο Σάκης Καλογερόπουλος να δώσει και έτσι να συστηθεί στους φίλους της ομάδας.

Όλη η επικαιρότητα