Γ Εθνική

Παναχαϊκή – ΠΑΟ Βάρδας 3-1: Το ματς τελείωσε νωρίς…

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο ΠΑΟΒ.
Ακούστε το άρθρο

Την ήττα με σκορ  3-1 γνώρισε ο ΠΑΟΒ, χθες το απόγευμα στην Πάτρα και στην άδεια από κόσμο Αγυιά (περίπου 500 άτομα), από την γηπεδούχο Παναχαική, που σημείωσε  την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα ματς που κρίθηκε στο 25΄, όταν ο ΠΑΟΒ βρέθηκε να χάνει με 3 – 0, και εκεί ουσιαστικά τελείωσε και το ματς!

Οι Ταύροι, χωρίς τον τιμωρημένο Νίκο Καφεντζή και με τον Σωτήρη Νικολακόπουλο να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, είχαν ένα εφιαλτικό ξεκίνημα.

Οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν με απίστευτη αποφασιστικότητα στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασαν πλήρως τους παίκτες του Χρήστου Παρασκευόπουλου, οι οποίοι πριν καταλάβουν τι είχε γίνει, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Καράκλαιτς στο 3΄ και Μπουρλάκη στο 5ο λεπτό. Στο 25ο λεπτό ο Σέρβος έβαλε την “ταφόπλακα” στην ομάδα της Ηλείας.

Το  φιλμ του αγώνα:

Μόλις στο 3΄ ο Μπουρλάκης έκανε τη σέντρα, ο Κυβελίδης στρώνει στα δεξιά στον Καρακλάιτς που με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 5΄ ο Κυβελίδης και πάλι δημιουργός από δεξιά στρώνει στον Μπουρλάκη που με σουτ θα κάνει το 2-0.

Ενώ στο 25 ΄απίστευτο γκολ του Καρακλάιτς από κλέψιμο του Κόκα από διαγώνια θέση ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 37΄ σπουδαία απόκρουση σε κόρνερ του Αθανασόπουλου στην απευθείας εκτέλεση φάουλ ου Πλαστουργού.

Ενώ στο 53 να  απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Κυβελίδη, ύστερα από προσπάθεια του Χαντί, σε κενή εστία θα πλασάρει άουτ.

Στο 61΄ αδύναμο πλασέ του Τεγούση από καλή θέση στην αγκαλιά του Τσεκούρα.

Στο 80΄ ωραία σέντρα Στεργίδη από δεξιά, κεφαλιά Λούσκου στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κόκας έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Τέλος στο 88′ ο Λαθύρης απέφυγε τους αμυντικούς και από αριστερά πλάσαρε έγραψε το τελικό  3-1.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Σελινιωτάκης, Σμίλτος, Τεγούσης (61′ Κωνσταντακόπουλος), Λιποράτσε, Μπουρλάκης (61′ Στεργίδης), Χαντί (71′ Γούλας), Καρακλάιτς (71′ Λούσκος), Κυβελίδης (72′ Κατσής), Κόκας.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Χ. Παρασκευόπουλος): Τσεκούρας, Νικολακόπουλος, Βασιλόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Λιόσης, Λαθύρης, Φερεκίδης (70′ Θωμάς), Πυρρής (70′ Δ.Β. Πλαστουργός) , Δ.Χ. Πλαστουργός (61′ Τσιρίκος), Μπίσσα (61′ Θεοδωρόπουλος).

 

Όλη η επικαιρότητα