Αθλητισμός

Παναγιώτα Τόκα: Στην 3η θέση στον 6ο Παλαμήδειο άθλο

Ικανοποιημένη και από αυτή τη συμμετοχή της επανήλθε δυναμικά και με περισσότερο πείσμα, μετά από τον μυϊκό τραυματισμό που την άφησε εκτός για 1,5 μήνα.
Ακούστε το άρθρο

Συνδυάζοντας την προπόνηση με την εργασία και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα, η Ηλεία στην καταγωγή Παναγιώτα Τόκα, ανέβηκε ξανά στο βάθρο συμμετέχοντας στον Παλαμήδειο Άθλο, κάνοντάς μας υπερήφανους για ακόμη μία φορά, ανεβαίνοντας – τρέχοντας 999 σκαλιά για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ικανοποιημένη και από αυτή τη συμμετοχή της επανήλθε δυναμικά και με περισσότερο πείσμα, μετά από τον μυϊκό τραυματισμό που την άφησε εκτός για 1,5 μήνα. Η πάντα φιλόδοξη Παναγιώτα Τόκα (γεν: 1997) του ΓΣ Αρκαδίας, προσήλθε ως 3η σε 24:59. Υποχώρησε κατά μία θέση συγκριτικά με τον αγώνα του 2021 αλλά σημείωσε ταχύτερη επίδοση. Χαρούμενη που κατάφερε να ανεβεί για ακόμη μία φορά στο βάθρο δηλώ- νει στην εφ. «Πατρίς». «Είμαι πολύ χαρούμενη και επόμενος στόχος μου είναι ο πολυφημισμέ- νος αγώνας ο «δρόμος θυσίας του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος», καθώς και πολλοί σημαντικοί αγώνες στη συνέχεια, στοχεύοντας πάντα για το καλύτερο!».

Όλη η επικαιρότητα