Categories: Ηλεία

Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών» – Σε 114 εκλογικά κέντρα του Δήμου

Share

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι όλος ο εμπλεκόμενος μηχανισμός του Δήμου Πύργου για την άρτια διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας την Κυριακή 21 Μαΐου, με τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο να δηλώνει: «Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών. Η Διεύθυνση Προσωπικού με όλο το δυναμικό του Δήμου Πύργου οργάνωσε σε όλα τα εκλογικά κέντρα την απαιτούμενη υποδομή. Παράλληλα φροντίσαμε για τον ευπρεπισμό των σχολείων-σε όσα ήταν κλειστά σε Τ.Κ. Έχουμε 114 εκλογικά κέντρα στο Δήμο μας και αυτό δείχνει και την εικόνα του μεγαλύτερου Δήμου στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Ήδη, στο κτίριο του Δημαρχείο στο Πολύκεντρο, υπάρχουν σήμερα (Παρασκευή 19/5) κλιμάκια που θα δίνουν τους εκλογικούς σάκους έως τις 20.00, όπως και αύριο (Σάββατο 20/5) από τις 07.00 έως τις 21.00.

Εκτιμώ ότι υπάρχει απρόσκοπτη εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες είναι επί ποδός και έχει γίνει μια πολύ καλή προεργασία. Με βάση τη δημοκρατική παιδεία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης των πολιτών, εκτιμώ ότι η εκλογική διαδικασία θα είναι υποδειγματική όπως οφείλουμε να είμαστε απέναντι στο μεγάλο αγαθό της Δημοκρατίας, το οποίο αναδεικνύει τον πολίτη την ώρα της κάλπης ως τον κυρίαρχο του πολιτικού “παιχνιδιού” στη χώρα».