Παναγιώτης Φλεβοτόμος: Οι στιγμές μέσα στον χρόνο

Share

Παναγιώτης Φλεβοτόμος γεννήθηκε στον Πύργο Ηλείας το 1986 και είναι κάτοικος Αμαλιάδας. Αποφοίτησε το 2003 από το τεχνικό λύκειο Αμαλιάδας – τομέας ηλεκτρολογίας.

Σήμερα σπουδάζει στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστημιακό (ΕΑΠ) στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης. Είναι εργολήπτης ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων, ενώ διατηρεί γραφείο ηλεκτρικών έργων στην Αμαλιάδα από το 2007. Από το 2011 ασχολείται ενεργά με το συνδικαλισμό, και είναι ενεργό μέλος του σωματείου των ηλεκτρολόγων «Δημόκριτος». Τον Δεκέμβριο του 2017 ήταν υποψήφιος για το ΔΣ του Επιμελητηρίου Ηλείας με την παράταξη «Ηλείων Επιμελητήριο». Τον Μάιο του 2019 έθεσε υποψηφιότητα ως Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο». Το 2021 εκλέχθηκε Συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Νόμου Ηλείας. Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Αγγελική Χριστοφίδη με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο 6 ετών.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ…

Βρέθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα

Τρεις φορές μέσα σε έναν χρόνο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στην Ηλεία (Μάιος 2021, Αύγουστος 2021- Μάιος 2022) με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλείας Παναγιώτη Φλεβοτόμο πάντα στο πλευρό του- όπως άλλωστε και στις εργασίες της κεντρικής επιτροπής –ΚΕΑ τον Οκτώβριο 2021. Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Νομό τρεις φορές κι ενώ ο Π. Φλεβοτόμος έχει αναλάβει συντονιστής.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ…

Τάχθηκε υπέρ του «ΟΧΙ»

στα φωτοβολταϊκά Στο πλευρό των κατοίκων των παραλίμνιων περιοχών της λίμνης Πηνειού στάθηκε δυναμικά , καθώς ήταν παρών στη συγκέντρωση στην Εφύρα με ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους εκείνους που φοβήθηκαν να πάρουν θέση για το θέμα των φωτοβολταϊκών. «Όχι στην υποβάθμιση και την ερημοποίηση της περιοχής» ήταν το ηχηρό μήνυμα της συγκέντρωσης που διοργανώθηκε τον Ιανουάριο 2022.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ…

Υπήρξε αλληλέγγυος στους πυρόπληκτους

Δύο δράσεις στήριξης τόσο των πυρόπληκτων όσο και των Πυροσβεστών που έδωσαν τη μάχη με τη πύρινη λαίλαπα διοργανώθηκαν από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ Ηλείας Παναγιώτη Φλεβοτόμο. Η πρώτη εξ αυτών τον Αύγουστο 2021 για τις πυρόπληκτες περιοχές των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από τη φωτιά. Η δεύτερη δράση ήρθε μερικούς μήνες αργότερα και ειδικότερα στις 25 Ιουλίου για τους πυρόπληκτους κατοίκους του δήμου Ανδρίτσαινας Κρεστένων, αλλά και τους πυροσβέστες που έδωσαν πραγματική μάχη με τις φλόγες…. Εξάλλου η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο είναι κάτι το οποίο χαρακτηρίζει τον Π. Φλεβοτόμο.

Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ…

Προχώρησε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηλείας Παναγιώτης Φλεβοτόμος έχει κάνει παρεμβάσεις για φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Νομού, όπως είναι η ακρίβεια στα βασικά αγαθά, το ζήτημα του αυτοκινητοδρόμου Πατρών- Πύργου, τα θέματα της υγείας και η υποβάθμιση των νοσοκομείων της Ηλείας, τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το κλείσιμο των Πανεπιστημιακών τμημάτων, λαμβάνοντας πάντα τον παλμό της κοινωνίας μας και μεταφέροντας τα ζητήματα στην κεντρική εξουσία.

Πηγή: ΕΦ. ΠΑΤΡΙΣ / VIRAL