Αθλητισμός

Παναγιώτης Μάντης: «Πάντα επιδιώκω το καλύτερο δυνατό ασχέτως αν το επιτυγχάνω»

Ακούστε το άρθρο

Παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ο Παναγιώτης Μάντης δεν μπόρεσε να διακριθεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνθέτων Αγωνισμάτων που έγινε στο Μονθόν της Ισπανίας.

Ο Ηλείος αθλητής ένα αγώνισμα πριν το φινάλε ολοκλήρωσε τον αγώνα του αφού δεν κατάφερε να τρέξει στα 1.500 μέτρα. Νωρίτερα ο αθλητής του Μανώλη Ασπραδάκη από τη Γαστούνη, σημείωσε τις εξής επιδόσεις: 110 μ. εμπ. 18.09, δισκοβολία 38,02 μ., επί κοντώ 4,20 μ., ακοντισμός: 59,95 μέτρα. Οι αθλητές μας όπως και στο σύνολο οι μετέχοντες στη διοργάνωση, ταλαιπωρήθηκαν από τις υψηλές θερμοκρασίες, που επικρατούσαν στην Ισπανία.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Μάντης, αναφέρθηκε στον αγώνα του: 

«Με το πέρας του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου συνθέτων αγωνισμάτων που έλαβε χώρα στο Μονθόν της Ισπανίας και κατ’επέκταση της αγωνιστικής δράσης μου στο δέκαθλο για το 2017 θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα στον άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα μου ,τον προπονητή μου Μανώλη Ασπραδάκη. Ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες σε όλους τους τομείς! Η προσπάθεια όμως για εμένα είναι ο πρώτος στόχος καθώς με ακολουθεί σε κάθε βήμα μου, σε κάθε σκέψη μου το ρητό του Samuel Beckett : «Πάντα προσπάθεια. Πάντα αποτυχία. Δεν πειράζει. Προσπάθησε ξανά. Απότυχε ξανά. Απότυχε καλύτερα.»

Πάντα ελπίζω και πάντα επιδιώκω το καλύτερο δυνατό ασχέτως αν το επιτυγχάνω.

Ο αγώνας στο Monzon ήταν από τους στόχους μου για την φετινή χρονιά. Η απουσία του προπονητή μου, μου στοίχισε καθώς ήταν η πρώτη φορά που αγωνίζομαι χωρίς την καθοδήγησή του και όπως φαίνεται έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αγαπώ τον υγιή αθλητισμό και θα τον πρεσβεύω για πάντα με όλες τις αξίες και τις αρετές που τον χαρακτηρίζουν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με στηρίζουν, στην Saucony Greece και τον Παναγιωτης Ρετζιος, στην ISOPLUS που ήταν παντα δίπλα σε οτι και αν χρειαστώ,στην υπέροχη Funky Buddha και προσωπικά στον κύριο Konstantinos Alexiou ,στην Panik Records και στον μοναδικό Giorgos Arsenakos, μα πάνω από όλα στους υπέροχους γονείς μου και στα αδέλφια μου».

Όλη η επικαιρότητα