Αθλητισμός

Παναγιώτης Μάντης: «Το να κερδίζεις δεν είναι το παν, το να θες είναι!»

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Παναγιώτης Μάντης να μην κατάφερε να βρεθεί για μια 5η συνεχόμενη φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δεκάθλου, ωστόσο για ακόμα ένα αγώνα η προσπάθεια του ήταν συγκλονιστική αφού συνοδεύτηκε με νέο ατομικό ρεκόρ και τον έφερε στην δεύτερη θέση, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί πλέον σύγχρονο μύθο του αγωνίσματος.

Ο Ηλείος πρωταθλητής με τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, μέσω του προφίλ του στο facebook, μοιράστηκε τις σκέψεις του και την γεύση που του άφησε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού του στίβου στο οποίο δήλωσε «παρών».

«Μου αρέσει πάντα να μιλάω για αυτό που αγαπώ. Ο πρωταθλητισμός λοιπόν σε εξαντλεί, σε γοητεύει και σε προκαλεί. Σε προκαλεί να ξεπεράσεις τους άλλους και να βγεις νικητής. Το να κερδίζεις λοιπόν δεν είναι το παν, αλλά το να θες να κερδίζεις είναι! Φθείρεσαι ψυχολογικά και σωματικά θέλοντας να πετύχεις το καλύτερο! Το πιο γρήγορο το πιο μακρινό! Ειναι πόλεμος χωρίς σφαίρες!  Σε πονάει,σε πιέζει μα σε κάνει όλο και πιο πολύ να θες να νικήσεις! Και αυτό έχει σημασία σε όλα στην ζωή μας. Να προσπαθούμε να πετύχουμε! Να μην παραιτούμαστε! Να έχουμε μια υπέροχη εμμονή! Το κάθε Δέκαθλο που ολοκληρώνω με κάνει πιο σοφό πιο ώριμο! 2  μέρες ασταμάτητης πάλης ολοκληρώθηκαν χθες στην Θεσσαλονίκη με τον καλύτερο τρόπο, ένα ατομικό ρεκόρ στους 7.179β.

Ευχαριστώ όσους ήταν εκεί δίπλα μου και με στήριξαν!
Τον Μάνο Ασπραδάκης που για ακόμη μια φορά ήταν εκεί δίπλα μου και την μοναδική Βασιλική Μαρκοπούλου! Την Βάσω Παναγιωτοπούλου που ταξίδεψε από την Αθήνα για να έρθει να με κατευθύνει στα αγωνίσματα των ρίψεων! Την οικογένειά μου που πάντα με στηρίζει και είναι δίπλα μου!  Τους υπέροχους χορηγούς μου που είναι δίπλα μου σε ό,τι και αν χρειαστώ!  Την Isoplus και συγκεκριμένα την σειρά #myelementsports που με κρατά δυνατό και έτοιμο να ανταπεξέλθω στις δύσκολες απαιτήσεις του αγωνίσματός μου,με τα καλύτερα φυσικά προϊόντα που μου προσφέρει! Την Saucony που με τα πιο εξελιγμένα spikes και αθλητικά παπούτσια-ρούχα μου παρέχει ασφάλεια και άνεση σε κάθε μου κίνηση! Σας ευχαριστώ όλους!

Εύχομαι σε όλους να έχετε υγεία και δύναμη να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα! »

Όλη η επικαιρότητα