ΕΠΣ Ηλείας

Παναγιώτης Τριανταφύλλης (Ενιπέας Λαντζοίου): «Ήταν συλλογική προσπάθεια τα 5 γκολ που πέτυχα!»

Ακούστε το άρθρο

Τον 22 χρόνο μέσο – επιθετικό του Ενιπέα Λατζοίου, τον Παναγιώτη  Τριανταφύλλη, φιλοξενεί σήμερα η «Πατρίς – Σπορ», και έχει  λόγο να το κάνει!

Καθώς  ο ταλαντούχος αυτός παίκτης, πέτυχε την περασμένη Κυριακή ένα απίστευτο ρεκόρ! Σκόραρε  5 φορές  σε βάρος του Ηλειακού Λεχαινών, σε ένα ματς «φωτιά» και για τις δυο ομάδες, φτάνοντας  έως τώρα τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο Παναγιώτης  Τριανταφύλλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αίολου Πύργου, για να συνεχίσει κατόπιν στον Αργοναύτη Κατακόλου, πριν τον δουν τα «λαγωνικά»  του Αστέρα  Τρίπολης και τον πάρουν κοντά τους! Κατόπιν επέστρεψε στην Ηλεία και τη Δόξα Ν. Μανωλάδας(Γ΄ εθνική), και εν συνεχεία αγωνίστηκε στην Αθήνα και τον ΠΑΟ Ρούφ!  Τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίζεται στον Ενιπέα Λαντζοίου!

Συνέντευξη στον Γ. Παπαφωτόπουλο

Παναγιώτη πως ήρθε  αυτή η απίστευτη επιτυχία?

«Ήταν  κάτι  που ήρθε από μόνο του στην ροή του αγώνα,  χωρίς εγώ να επιδιώξω κάτι τέτοιο, καθώς  το μόνο που με ενδιέφερε  ήταν η νίκη και η πρωτιά της ομάδας μου!  Ήταν μια συλλογική  προσπάθεια  όλων των συμπαικτών μου, και απλά εγώ έκανα  το καθήκον μου, στέλλοντας τη μπάλα στα δίχτυα! Άλλωστε εγώ  έχω αγωνιστεί πολλά χρόνια ως  «φουνταριστός» , και είναι μια θέση που μου αρέσει ιδιαίτερα, αλλά δεν έχω πρόβλημα να παίζω και δεκάρι, όπως έχω αγωνιστεί φέτος στα περισσότερα ματς!».

Είναι δίκαιη για τον  Ενιπέα η πρωτιά στην κανονική σεζόν?

«Βεβαίως και είναι δίκαιη, καθώς είχαμε από την αρχή μια σταθερή πορεία,  σε ένα ομολογουμένως πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!  Έχουμε  έμπειρη  ομάδα , οι παίκτες  «γνωρίζονται» καλά μεταξύ τους, η διοίκηση είναι κοντά μας,  και ο τεχνικός μας  Νίκος  Γκρίλλας  ένας  δάσκαλος  για την κατηγορία!  Επίσης βασικό  μας  ατού η έδρα μας, καθώς  παραμένουμε αήττητοι πάνω από δυο χρόνια σε ματς πρωταθλήματος!».

Ποια  η γνώμη σου για την τετράδα  των πλει – οφ?

 

«Νομίζω πως  οι τέσσερεις  ομάδες που θα συμμετάσχουν  στα πλει – οφ ανόδου, δίκαια παίρνουν μέρος, καθώς  σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου  έδειξαν μια σταθερότητα! Κάτι που δεν είχαν η Δόξα  Ν. Μανωλάδας  και  τα  Σαβάλια , που τελικά το «πλήρωσαν», μένοντας εκτός»!

 

Κλείνοντας  ποια  η γνώμη σου για τα πλει – οφ ανόδου?

 

«Σίγουρα είναι ένας άλλος θεσμός, για εμένα βέβαια πολύ άδικος, καθώς θεωρώ ότι ο πρώτος της κανονικής περιόδου, είναι πάντα  πρώτος!  Θα πρέπει  να καταργηθούν αυτά τα πλει – οφ, όπως έγινε ήδη στις περισσότερες  ενώσεις  της χώρας μας! Όμως είμαστε υποχρεωμένοι  να  αγωνιστούμε, γνωρίζοντας τις δυσκολίες  τους !  Παίζοντας χωρίς άγχος  και για τη νίκη παντού, αισιοδοξούμε  για την έκβασή τους, στηριζόμενοι όπως σας προανέφερα,  στην δύναμη της έδρας μας!  Έχοντας  ήδη πετύχει τον πρώτο στόχο μας, που ήταν η πρωτιά στην κανονική περίοδο, είμαστε  έτοιμοι και αποφασισμένοι  να γράψουμε νέα  ιστορία!».

Όλη η επικαιρότητα