Αθλητισμός

PANAGIOTOPOULOS – PAPADOPOULOS TEAM: Επέστρεψε με 5 μετάλλια από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Π.Ο.Κ.

Με 5 μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η μεγαλύτερη Ηλειακή αποστολή από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Π.Ο.Κ.

Ο λόγος για την αποστολή της PANAGIOTOPOULOS και PAPADOPOULOS TEAM που την αποτελούσαν 11 αθλητές που συμμετείχαν στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing έως 18 ετών της Π.Ο.Κ. που διεξήχθη 23-34 και 25 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης στα Άνω Λιόσια. Οι αθλητές της αποστολής υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους Παναγιωτόπουλου Γιώργου και Παπαδόπουλου Διονύση εκτός από τις πολύτιμες εμπειρίες και έντονες στιγμές, έφεραν ακόμη στις αποσκευές τους 1 χρυσό μετάλλιο, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Συγκεκριμένα ο Δρακόπουλος Δημήτρης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος κατακτώντας την 1η θέση στα -57kg Kick Light εφήβων, η Φακίρη Μαρία κατέκτησε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα -50kg Kick Light κορασίδων, ο Σμαρνάκης Γιώργος κατέκτησε την 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στα -60kg low kick εφήβων όπου στην ίδια κατηγορία και ο Κρουστάλης Κωνσταντίνος κατακτώντας την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Τέλος ο Κιεριμάϊ Σαΐν κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στα – 47kg Kick Light παίδων.

Σε δήλωση του ο επικεφαλής της αποστολής Παναγιωτόπουλος Γιώργος ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέρνουμε να εκπροσωπούμε επάξια τον νόμο μας κάθε χρόνο και ολοένα με περισσότερες επιτυχίες. Μέσα από αυτά τα πρωταθλήματα βγαίνουν οι πραγματικοί πρωταθλητές παίζοντας αγώνες την ίδια μέρα, τελικούς την επομένη και μένοντας ώρες ατελείωτες σε ένα γήπεδο για 2 και 3 μέρες. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους και την αξιόλογη εμφάνισή τους».

Η PANAGIOTOPOULOS και PAPADOPOULOS TEAM ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν αυτήν της την προσπάθεια, φίλους, γονείς, τον μεγάλο της χορηγό Ταξί Καύσιμα Άγ.Ιωάννης Πύργος AEGEAN TAXIOIL Ε.Π.Ε. αλλά και τους Patiserrie Smarnakis στον Πύργο, Duomo Bites SpiritsNew στον Πύργο, Vandal Project στον Πύργο, Coffeebrands Pyrgos, Salt N Sugar στον Πύργο, Rotonda Nick Rotonda Nick στον Πύργο, Μικρό Καφέ στον Πύργο, Coffeebrands στην Αμαλιάδα, Coffee Island στην Αμαλιάδα, ΧΑΔΟΥΛΑΣ καινούργια μεταχειρισμένα στην Αμαλιάδα, Pizza Expert στην Αμαλιάδα, κηπευτικά προϊόντα ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ στην Αμαλιάδα, ΕΚΤΥΠΟΡΑΜΑ στην Αμαλιάδα, Gent Stories Sotiris στην Αμαλιάδα, ψητοπωλείο ΓΝΗΣΙΟΝ στην Αμαλιάδα, DIFFER FASHION στην Αμαλιάδα, ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ στην Αμαλιάδα, 2 FECES coffee-shop στην Αμαλιάδα, ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ στην Αμαλιάδα και φυσικά τον χορηγό που τάισε την ομάδα «Κρέας στην Πυρά» στο Περιστέρι.

Όλη η επικαιρότητα