Γ Εθνική

Παναιγιάλειος – Αίας Γαστούνης 1-1: Στο  94΄εχασε τη νίκη…!

Με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε εις βάρος του ο Κορίνθιος διαιτητής Κακριδής, ο οποίος στο  53΄ ειχε αρνηθεί πέναλτι υπέρ του Αίαντα σε χέρι αμυντικού!
Ακούστε το άρθρο

Ο Αίας για λίγα δευτερόλεπτα έχασε το τρίποντο στο Αίγιο χθες  το απόγευμα ο Αίας Γαστούνης,  καθώς στο 94ο λεπτό, στην τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα ισοφαρίστηκε με πέναλτι.

Με τους διοικούντες την ομάδα, να  «βράζουν» … με τη διαιτησία του Κορίνθιου Παναγιώτη Κακριδή, ο οποίος στο παιχνίδι στα Βραχνέικα, δεν είχε δώσει πέναλτι στον Σταθάτο στο 1-0. Μάλιστα και χθες, ο Κορίνθιος ρέφερι, δεν είδε απόκρουση με το χέρι του Τάκη Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή στο 53΄, πέναλτι το οποίο θα έδινε και ο πιο φανατικός οπαδός του Παναιγιαλείου. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο 93΄, εφηύρε πέναλτι πάνω στον Σεμπάστιαν Αφούσι, σε επαφή με τον Παπαχριστόπουλο, αφού πρώτα όμως η μπάλα έχει φύγει από τα πόδια του Δανού παίκτη των Αιγιωτών. Έτσι, ο Αίας είναι πλέον στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού και συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση παραμονή.

Η   εικόνα του ματς:

Ήταν ένα ματς όπου ο Αίας το ήλεγχε απόλυτα, δεν κινδύνεψε αν εξαιρέσουμε μια φάση στο β΄  μέρο, πριν κάνει το 0-1 και το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ηλειακή ομάδα. Στο 16΄ μπαλιά Στανή από δεξιά στον Σταθάτο που σούταρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Στο 19΄ σουτ του Λιάτου από δεξιά μέσα στην περιοχή, άουτ. Στο 41’ σέντρα από δεξιά του Στανή, ο Παπαχριστόπουλος βγήκε στο πρώτο δοκάρι και πλάσαρε αλλά απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Βίλλιας.

Στο  45΄ο Βράπι προσπάθησε από μακριά  να αιφνιδιάσει  τον γκολκίπερ του Αιγίου, όμως ο τελευταίος απέκρουσε σταθερά! Στο 57΄ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο, όταν ο Λιάτης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Σκούτα που μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε και απέκρουσε με τα πόδια ο Καραμανλής.   Και στο  59΄ ο Αίας άνοιξε το σκορ.

Ο Στανής έκανε σέντρα από δεξιά και ο Παπαχριστόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 89΄ ο Καρακούτης συγκρούστηκε με τον Στανή αλλά ο διαιτητής δεν διαπίστωσε παράβαση, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι.  Και στο 94΄, ο  Στιβ Τοκάμ ισοφάρισε με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Σεμπάστιαν Αφούσι, όταν στην προσπάθειά του ο Παπαχριστόπουλος να τον μπλοκάρει, τον παρεμπόδισε, σύμφωνα με τον Κορίνθιο ρέφερι!

Παναιγιάλειος: Βίλλιος, Κουρτελέσης, Μακρίδης (77΄ Ψωμάρας), Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης (63΄ Φουφούνης), Τοκάμ, Καρακούτης, Λιάτος, Σκούτας (63΄ Ροδόπουλος), Χατζηαντωνίου.

Αίας: Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος, Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος, Σταθάτος (90΄ Κάμπος), Παπαχριστόπουλος, Ριτσούλι, Φονσέκα, Βράπι (78΄ Θεοδωρόπουλος).

 

Όλη η επικαιρότητα