Γ Εθνική

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας 2-1: Πλήρωσε… τις αποφάσεις της διαιτησίας!

Μια ήττα, η οποία οφείλεται στο άσχημο ξεκίνημα, αλλά και σε μια απόφαση της διαιτητικής ομάδας (αποβολή Μαυρόπουλου)...
Ακούστε το άρθρο

Την ήττα  με σκορ 2-1 γνώρισε στο Αίγιο  ο ΠΑΟΒ, έχοντας όμως   σοβαρά παράπονα για την διαιτησία του Καζανά από την Αιτωλοακαρνανία.

Μια ήττα, η οποία οφείλεται στο άσχημο ξεκίνημα, αλλά και σε μια απόφαση της διαιτητικής ομάδας (αποβολή Μαυρόπουλου), η οποία δεν μπορεί να εξηγηθεί σε καμία περίπτωση, τουλάχιστον από τα όσα φαίνονται μέσα από το βίντεο.

Οι  φάσεις και τα γκολ του αγώνα:

Στο 5′ πάσα προς τον Λαθύρη για τον ΠΑΟ Βάρδας, βγαίνει έγκαιρα και μπλοκάρει ο Ιωαννίδης. Στο  10′ Γκοοολλλ για τον Παναιγιάλειο με κεφαλιά του Α. Αφούσι. Ενώ στο  12′ καλό σούτ του Γκασίδη, μπλοκάρει ο Βορύλλας. Στο 13′ αποβλήθηκε ο Μαυρόπουλος των φιλοξενούμενων για διαπληκτισμό με αντίπαλο παίκτη, απόφαση για την οποία ο ΠΑΟΒ διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα και δικαιολογημένα! Στο  23′ Φάουλ του Τοκάν, ο Παπαδόπουλος παίρνει την κεφαλιά αλλά ο Βορύλλας μπλοκάρει εύκολα. Στο 25′ Καλό φάουλ του Σταυρόπουλου για τον ΠΑΟ Βάρδας, ο Ιωαννίδης πέφτει και αποκρούει σωτήρια στην αριστερή του γωνία. Στο 32′ σούτ του Πυρρή από πλευράς φιλοξενουμένων, η μπάλα περνάει πολλά μέτρα έξω από την εστία του Ιωαννίδη. Ενώ στο  34′ Γκοολλλ για τον Παναιγιάλειο με τον Καρακούτη να εκμεταλλέυεται την ολιγωρία των αμυντικών και με πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 39′ αδύναμο σούτ του Λαθύρη, μπλοκάρει εύκολα ο Ιωαννίδης. Και στο 43′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Βάρδας, με τον Λαθύρη από πλεονεκτική θέση στα πλάγια να σουτάρει άουτ. Στο 45′ νέο σουτ του Λαθύρη, η μπάλα και πάλι άουτ. Όμως στο 62′ πέναλτι κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι σε μαρκάρισμα του Γκασίδη επάνω στον Κουλούρη, που εκτελεί ο Π. Πολίτης και 2 – 1! Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Βάρδας  στο 74΄, με τον Ιωαννίδη να διώχνει σωτήρια το πλασέ του Κουλούρη, μετά την όμορφη συνεργασία με τον Λιόση. Στο 77′ Επικίνδυνο γύρισμα του Σακελλαρόπουλου, διώχνουν οι αμυντικοί του Παναιγιαλείου. Και στο  81′ . λάθος στην άμυνα του ΠΑΟ Βάρδας, η μπάλα φτάνει στον Σκούτα ο οποίος από πλεονεκτική θέση, στέλνει  την μπάλα άουτ.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Φ. Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης (83′ Πλατυκώστας), Χατζηαντωνίου, Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης, Τοκάν, Βλαχόπουλος (55′ Βαλλιάνος), Α. Αφούσι (55′ λ.τ. Λιάτος), Καρακούτης (66′ Ροδόπουλος), Σκούτας (83′ Ψωμαράς)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Χρ. Παρασκεύοπουλος): Βορύλλας, Καφεντζής (35′ Φερεκίδης), Πολίτης, Σακελλαρόπουλος (87′ Τσιρίκος), Παπασπηλιόπουλος (35′ Νικολακόπουλος), Λιόσης, Λαθύρης, Μαυρόπουλος, Πυρρής (73′ Δ. Πλαστουργός), Σταυρόπουλος (46′ Μπίσα), Κουλούρης

Όλη η επικαιρότητα