Categories: Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Share

Θέση για την υπόθεση με τον ΟΦΗ, στην οποία εμπλέκεται πήρε ο Παναιτωλικός με ανεπίσημο τρόπο. Τονίζοντας ότι δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι, αφού «καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται».

Η ομάδα του Αγρινίου αναφέρει επίσης: «Ο Παναιτωλικός προστατεύεται από την πιο ισχυρή ασπίδα. Τις αρχές και αξίες που απαρέγκλιτα υπηρετεί. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Με επιμονή και συνέπεια. Τι σημαίνει Παναιτωλικός σε θέματα ηθικής και ακεραιότητας, το γνωρίζουν άπαντες».

Παράλληλα, ξεκαθαρίζουν ότι: «Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση. Θα επαναλάβουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη και είμαστε στη διάθεση κάθε αρχής, έτοιμοι να συνεισφέρουμε να λάμψει η αλήθεια. Ο Παναιτωλικός ήταν, είναι και θα παραμείνει έμπρακτα, σταθερός στις αρχές του. Ας είναι βέβαιοι οι φίλοι του ότι η λάσπη που κάποιοι πετούν, θα γυρίσει πάνω τους».

Επιπλέον, όπως ανέφερε ο Μπάμπης Τσιρώνης στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος ο οποίος πόνταρε σε κίτρινη κάρτα δεν είναι της διοίκησης του συλλόγου, αλλά υπάλληλός του. Γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος παίκτης εφόσον έπαιρνε κάρτα θα συμπλήρωνε για να λείψει στη συνέχεια με την εθνική του ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr