Categories: Γ Εθνική

Παναργειακός – Αίας Γαστούνης 1-1: Άξιζαν τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι»!

Share

Παρότι οι «ερυθρόλευκοι της Γαστούνης ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν  μπόρεσαν τελικά να πάρουν τη νίκη στο Άργος, κόντρα στον ιστορικό Παναργειακό, μένοντας στο 1 – 1!

Η εικόνα του ματς:

Ο Αίας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό, έπειτα από πολύ ωραίο συνδυασμό ανάμεσα σε Κουλούρη και Μέντες, ο Κουλούρης έστρωσε στον Σταθάτο, ο οποίος με πλασέ από πλάγια θέση νίκησε τον Μποζιονέλο.  Ο Παναργειακός ανέβασε στροφές και έκλεισε το πρώτο μέρος με εδαφική υπεροχή, έχοντας καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Παναργειακός προσπάθησε να πιέσει στη συνέχεια, με τον Ηλείο Σάκη Πλαστουργό στην ενδεκάδα του. Κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 32΄, όταν ο Παιδάκης έβγαλε ωραία ασίστ στον Τσιράκη, ο οποίος με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Ο Αίας κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και μάλιστα να μη διστάσει να βγει και μπροστά για τη νίκη. Με την είσοδο του Φερεκίδη στο παιχνίδι, άλλαξαν εκ νέου οι ισορροπίες.

Ο Αίας ανέκτησε τον έλεγχο του κέντρου, έγινε πιο απειλητικός και δημιούργησε ευκαιρίες. Μάλιστα στο 85΄, λίγο έλλειψε να φύγει με τη νίκη, όταν η κεφαλιά του Γιάννη Φερεκίδη κατέληξε στη μέσα πλευρά του δοκαριού και επέστρεψε στα χέρια του τερματοφύλακα.

Παναργειακός: Μποζιονέλος, Πατσιαβούρας, Άλμπερτ, Σακελλαροπουλος, Βήτος, Φλώρος, Πλαστουργός, Τσιράκης, Παιδάκης, Μαρίνης, Λιακοπουλος.

Αίας: Κουτρουμπής, Πυρρής, Κάρδαρης (60΄Καράγιωργας), Ρίλντι, Τριανταφυλλόπουλος, Τσακοπιάκος, Βατσής, Σταθάτος, Ζοάο Κλαούντιο (60΄Φερεκίδης), Μέντες (60΄Βράπι), Κουλούρης.