Γ Εθνική

Παναργειακός – ΠΑΟ Βάρδας-ΙΕΚ Σμαρνάκη 0-1: Ο Σαμπανέι τον κρατά στην κατηγορία!

Ακούστε το άρθρο

Παρά το γεγονός πως βρέθηκε να παίζει από το 50’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αγουρίδη, ο ΠΑΟ Βάρδας έδειξε ψυχικά αποθέματα στο Άργος και χάρη στο γκολ του Σαμπανέι στο 85ό λεπτό νίκησε τον Παναργειακό μόνο αν «αυτοκτονήσει» πλέον, θα χαθεί η παραμονή στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας

Στο 10’ ο Ρουγκάλας έκανε το γύρισμα με τη την μπάλα να περνά παράλληλα χωρίς κάποιος να προλάβει να βάλει το πόδι του ενώ στο 19’ το σουτ του Μακρή κατέληξε άουτ. Στο 24’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαμπανέι έφυγε πάνω από τα δοκάρια και στο 38’ ο Χριστόπουλος σούταρε άουτ μετά από φάουλ του Σαμπανέι που εκτελέστηκε με πάσα. Στο 44’ ο ΠΑΟΒ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα όταν ο Μακρής βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην  περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω στον Μποζιονέλο, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αγουρίδη με  δεύτερη κίτρινη κάρτα  και στο 68’ μετά από ωραίο γύρισμα του Βαζ, δε πρόλαβαν Ντόμας και Σαμπανέι. Στο 79’ ο Παναργειακός απείλησε με πλασέ του Παιδάκη που απομάκρυνε  προς της γραμμής ο Νικολακόπουλος και στο 85’ ο ΠΑΟΒ άνοιξε το σκορ όταν μετά από φοβερή ενέργεια του Ντόμα που πέρασε κάθετα στον Σαμπανέι, ο τελευταίος με αριστερό έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 0-1. Στην τελευταία καλή στιγμή του ματς, ο σκόρερ των πράσινων, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά αλλά λίγο πριν εκτελέσει κόπηκε έξω από την περιοχή αντικανονικά.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : Μποζιονέλος, Φλεβάρης Β., Κυριακόπουλος Αθ., Βουρνάζος, Φλεβάρης Χρ., Διαμαντής, Τσίρος (62′ Φλώρος), Μανδύλης, Τζας, Παιδάκης, Καζολιάς (62′ Σοροβίγκας)

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος (46’ Ντόμας), Νικολόπουλος, Σιδέρης (35’ Γούρμος), Νικολακοπούλος, Αγουρίδης, Ρουγκάλας, Βαζ(85’ Θεοφιλόπουλος), Μακρής (76’  Κάρδαρης)

Όλη η επικαιρότητα