Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σε πρώτο πλάνο και ο Γιάκομπ Κρίστενσεν

Ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει την Νόρτζελαντ για την περίπτωση του 21χρονου κεντρικού μέσου, Γιάκομπ Κρίστενσεν. Τα δεδομένα της υπόθεσης.
Ακούστε το άρθρο

Πλησιάζοντας το φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός κινείται σε όλα τα μέτωπα για να ενισχύσει τον (λειψό από επιλογές) άξονα της μεσαίας γραμμής του, όντας σε ανοικτή γραμμή με 3-4 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό.

Πέρα από τον 30χρονο διεθνή Καναδό χαφ, Τζόναθαν Οσόριο το όνομα του οποίου έφεραν νωρίτερα στο φως της δημοσιότητας τα ΜΜΕ της πατρίδας του και το Transfermarket, οι “πράσινοι” έχουν σε πρώτο πλάνο κι άλλους παίκτες. Τόσο πιο “ψημένες” ηλικιακά επιλογές, όσο και παίκτες πιο νεαρούς σε ηλικία με προοπτική για το παρόν και το μέλλον. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο 21χρονος Δανός μέσος, Γιάκομπ Κρίστενσεν, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόρτζελαντ της Δανίας και το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” έχουν κάνει κίνηση προς τη Νόρτζελαντ για να ενημερωθούν για τις αξιώσεις τους (το συμβόλαιό του Κρίστενσεν με το κλαμπ της Δανίας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο) και μέσα στις επόμενες 24 ώρες το θέμα θα ξεκαθαρίσει.

Ο Κρίστενσεν με 9 συμμετοχές και 1 ασίστ στην εφετινή Superligaen είναι ένας χαφ που παίζει στο “8” και στο “6” με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ουσιαστικά είναι μία απ’ τις επιλογές που εξετάζουν στον Παναθηναϊκό για να μεγαλώσουν το “βάθος” στο ρόστερ μετά τη μεταγραφή του “Αλεξανδρό” στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ την ίδια ώρα στο “τριφύλλι” θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για να αποκτήσουν κι άλλον έναν (βασικό) κεντρικό μέσο.

Πηγή: sport24.gr

Όλη η επικαιρότητα