Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση μετά από 55 μέρες

Το «Γ.Καλαφάτης» έσφυζε ξανά από ζωή, το πρωί της Τετάρτης, με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά τα αρνητικά τεστ για τον κορωνοϊό, να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση έπειτα από σχεδόν δύο μήνες

Σε γκρουπ και με αποστάσεις όπως ορίζει το πρωτόκολλο για την ασφάλεια και την υγεία όλων, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού υπό το βλέμμα του Γιώργου Δώνη έπαιξαν ξανά μπάλα και γυμνάστηκαν όπως το είχαν συνηθίσει προ – κορονοϊού.

Βέβαια, οι συνθήκες είναι διαφορετικές, όμως η επιστροφή σε αυτή τη νέα κανονικότητα είναι τέτοια που προκαλεί τεράστια ψυχολογική ανάταση.

Τα γκρουπ στα οποία χωρίστηκαν οι «πράσινοι» ήταν τέσσερα.

PAO1
PAO2

Ένα των τερματοφυλάκων και άλλα τρία στα οποία βρίσκονταν από 8 ποδοσφαιριστές. Με διαφορετικές ώρες προσέλευσης, χωρίς χρήση αποδυτηρίων, γυμναστηρίου, φυσικοθεραπευτηρίου (έχει στηθεί ειδικός χώρος σε εξωτερικό σημείο όπου γίνονται τα απαραίτητα από τους φυσικοθεραπευτές της ομάδας) και γενικώς κάθε κλειστού χώρου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε 20 λεπτά ζέσταμα στο γήπεδο με τον πλαστικό χλοοτάπητα και εν συνεχεία 40 λεπτά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα.

Ατομικό έκανε ο Αχιλλέας Πούγγουρας λόγω μικροενοχλήσεων στον προσαγωγό, σε καραντίνα οι Σένκεφελντ, Νούνες, Νατζ, Μπεκ και Κόναν που επέστρεψαν από τις πατρίδες τους.

PAO3
PAO4

Πηγή:www.gazzetta.gr